Γενική αναβολή μέχρι… νεοτέρας για τον Πάνο Καμμένο. Αφού ανακοίνωσε ότι το σημερινό ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα θα αναβληθεί καθώς είναι άμεσα εξαρτώμενο από τις εξελίξεις στα Σκόπια, αποφάσισε ότι αναβάλει και την σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη στο STAR.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και όπως είπε εξερχόμενος ο Πάνος Καμμένος, θα αναβληθεί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση στην ΠΓΔΜ.

Υπό αυτή την έννοια και εν αναμονή εξελίξεων στη γειτονική χώρα, βρίσκεται και σε «διαρκή συνεδρίαση» η ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα στη γειτονική χώρα, καθώς όπως, μεταξύ άλλων, σημείωσε «αλλάζουν συνέχεια τις τροπολογίες».

Ερωτηθείς, πάντα υπό την προϋπόθεση οριστικοποίησης της κατάστασης στην ΠΓΔΜ, αν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως «όλα θα γίνουν».

Τέλος ο κ. Καμμένος αφού ανέφερε ότι η αποψινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Star θα αναβληθεί, κατέστησε σαφές πως ό,τι «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο και αφορά τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ «δεν ισχύουν».