Το υπουργείο Παιδείας αναζητά ιμάμη για το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών

Η επίσημη ανακοίνωση


ΕΛΛΑΔΑ
14:45
17/12/2018
Το υπουργείο Παιδείας αναζητά ιμάμη για το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών
36
loading

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού (Ιμάμη) στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών απηύθυνε το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Ι.Δ. «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», με την αριθμ. 14/18 απόφαση του, καλεί τους μουσουλμάνους που διαβιούν νόμιμα στην Αττική και οι οποίοι επιθυμούν να υπηρετήσουν στην θέση του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού (Ιμάμη) στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών, να υποβάλουν σχετική αίτηση.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 37 Μαρούσι, 3ος Όροφος, Γραφείο 3042 - Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών) από την 20/12/2018 έως και 18/01/2019 και ώρες 12.00 μμ έως και 14.00 μμ..

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφέρονται, τα τυπικά και επιθυμητά προσόντα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

36
σχόλια
 1. avatar ελληνικη λυση

  ειναι αυτοκτονια και εξισλαμισμος σε μια τοσο μικρη χωρα οπως η ελλαδα να γεμισουμε τεμενη και ισλαμικα γκετο γυρω απο αυτα.

 2. avatar ελληνικη λυση

  αισχος ντροπη! εξισλαμισμος! θα φτιαξουν και αλλα τζαμια ξυπνηστε ελληνες!

 3. avatar Γ.Ζ.

  Πρώτα να αποζημιωθεί η Ελληνορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία για την περιουσία την οποία κατάσχεσε το κράτος που προέρχεται από δωρεές πιστών της και βυζαντινών αυτοκρατόρων κι έπειτα να ζητηθεί να πληρώνονται οι ιερείς απ' την Εκκλησία κ όχι απ' το κράτος.
  Μιλάμε για 10δες δισεκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχης σημερινής αξίας των οικοπέδων όπως λ.χ. που είναι σήμερα κτισμένο το προεδρικό μέγαρο, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, τα 1000δες στρέμματα αγροτικής γης, που κατάσχεσε το κράτος για να τα χαρίσει στους πρόσφυγες Έλληνες τον 20ο αιώνα, ολόκληρη την έκταση της περιοχής Αμπελοκήπων Αθήνας κ.α.
  Διαφορετικά καταπατείται το σχετικό άρθρο του Συντάγματος για την ιδιοκτησία.

  1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (1/7)Καταρχάς χαίρομαι που θέτεις το θέμα αυτό για να πω μερικές αλήθειες που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν και νομίζουν ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία αδικήθηκε και άρα καλώς κάνει το Ελληνικό Κράτος και πληρώνει μισθούς στους χιλιάδες των παπάδων της.
   Πριν όμως απαντήσω θα ήθελα να υπενθυμίσω τα λόγια του Ιησού Χριστού που είπε [Μη κρίνετε κατ' όψιν, αλλά την δικαίαν κρίσιν κρίνατε.] κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο 7:24 και [20 Επειδή σας λέγω ότι εάν μη περισσεύση η δικαιοσύνη σας πλειότερον της των γραμματέων και Φαρισαίων, δεν θέλετε εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών.] κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 5:20 (που σημαίνει ότι και οι φαρισαίοι θέλανε δικαιοσύνη αλλά μέχρι εκεί που συνέφερε τα οικονομικά τους συμφέροντα, αλλά ο Ιησούς Χριστός θέλει δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς). Ο Θεός αγαπά πολύ την δικαιοσύνη και όσοι θέλουν να έχουν σχέση με τον αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής και να έχουν αιώνια ζωή πρέπει να αγαπούν και να εφαρμόζουν την δικαιοσύνη του Θεού στην καθημερινή ζωή τους.
   Αν κάποιος θέλει να εφαρμόσει την δικαιοσύνη του Θεού στην ζωή του δεν είναι δύσκολο να καταλάβει αυτά που θα πω παρακάτω. Αν όμως είναι παπάς ή τον πληρώνουν οι παπάδες για να δικαιολογούν το μισθό τους από το Ελληνικό κράτος δεν πρόκειται να καταλάβει ότι επιχείρημα και αν ακούσει αφού αυτός ενδιαφέρεται πρωτίστως και κυρίως για τα οικονομικά του συμφέροντα και όχι για την αλήθεια και την δικαιοσύνη του Θεού.

  2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (2/7)Γιατί εδώ στην Ελλάδα οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας έχουν βρει την δικαιολογία ότι τάχα το Ελληνικό κράτος δήμευσε κάποια από την ακίνητη περιουσία της ορθόδοξης Εκκλησίας και για αυτό σήμερα είναι υποχρεωμένο το Κράτος να πληρώνει μισθό στους ορθόδοξους παπάδες και αυτό πρέπει να γίνεται επ αόριστόν και στην αιωνιότητα.
   Όμως αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια. Γιατί οι παμπόνηροι παπάδες δεν λένε με ποιο τρόπο ακριβώς απέκτησαν και με ποιο τρόπο διατήρησαν όλη αυτήν την μεγάλη ακίνητη περιουσία που είχαν ; Γιατί αν πουν όλη την αλήθεια τότε οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν το παιχνίδι που παίζουν οι παπάδες και θα τους αντιπαθήσουν
   Η ορθόδοξη Εκκλησία βρέθηκε να έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία γιατί στα χρόνια της τουρκοκρατίας , οι τούρκοι σκότωναν τους Έλληνες για να τους πάρουν την περιουσία τους. Έτσι οι Έλληνες για να μην χάσουν πρώτον την ζωή τους και δεύτερον για να μην πάει η περιουσία τους στα χέρια των Τούρκων την δωρίζανε στην Εκκλησία, δηλαδή δεν την δίνανε από αγάπη προς την Εκκλησία αλλά για να σώσουν την ζωή τους.
   Όμως γιατί οι τούρκοι δεν παίρνανε της περιουσία από την Ορθόδοξη Εκκλησία όπως κάνανε με τους υπόλοιπους Έλληνες; Γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία συμμάχησε με τον Οθωμανό Σουλτάνο και τον βοηθούσε στο να κρατά υποτετμημένο υπόδουλο τον Ελληνικό λαό κάτω από την εξουσία του Σουλτάνου (είναι γνωστό τι υποδοχή επιφύλαξε η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία στους αρχηγούς της φιλικής εταιρίας).

  3. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (3/7) Γι΄ αυτό και ο Οθωμανός Σουλτάνος έδωσε προνόμια στους παπάδες και στην Ορθόδοξη Εκκλησία (όχι για την αγάπη του για τον Χριστό και τον χριστιανισμό αλλά) για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που του πρόσφεραν οι παπάδες. Ένας από τους λόγους που οι Έλληνες μείνανε για 400 περίπου χρόνια υπόδουλοι στους Τούρκους είναι και ο ενδοτικός εώς προδοτικός ρόλος της επίσημης ορθόδοξης εκκλησίας (βλέπε Φανάρι κτλ) προς όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.
   Απάντησε μου εσύ (αλλά και ο κάθε άλλος Έλληνας πολίτης που διαβάζει αυτά τα σχόλια) τι σου λέει η συνείδηση σου και τι νομίζεις θα ήθελε η δικαιοσύνη του Θεού γι αυτό το θέμα; Νομίζεις είναι ηθικό να κρατήσει η Ορθόδοξη Εκκλησία την ακίνητη περιουσία που απέκτησε με αυτός τον τρόπο από τους υπόδουλους Έλληνες ; Και διατήρησε κατά της διάρκεια της Τουρκοκρατίας λόγω της εκδούλευσης της στον Οθωμανό Σουλτάνο; ή θα ήταν ηθικά , κοινωνικά και προπάντων χριστιανικά δίκαιο να επιστρέψει όλη αυτήν την περιουσία που απέκτησε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας σε αυτούς που πραγματικά ανήκε, δηλαδή στους Έλληνες ακτήμονες και σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδος και μάλιστα χωρίς καμία αποζημίωση; Τι είναι για σένα το δίκαιο και τι θα έπρεπε να πράξει η ορθόδοξη Εκκλησία αμέσως μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος;

   1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (4/8)Δηλαδή με την συμφωνία που έγινε πριν πολλά χρόνια οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας έδωσαν πίσω στο Ελληνικό Κράτος+στους Έλληνες πολίτες ακίνητη περιουσία που δεν έπρεπε καν να κατέχουν (+παρανόμως κατακράτησαν μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας+για πολλά χρόνια) ενώ ταυτόχρονα κατάφεραν να εκβιάσουν το Κράτος+τους πολιτικούς ώστε να πάρουν κάτι που δεν έπρεπε με κανένα τρόπο να πάρουν(δηλαδή την μισθοδοσία τους επ΄ αόριστόν+για την αιωνιότητα).
    Αν οι πολιτικοί,που κάνανε την αρχική συμφωνία για την μισθοδοσία των παπάδων από το Ελληνικό Κράτος,ήθελαν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Δημοσίου θα έπρεπε να καταγράψουν πόση είναι η αξία της ακίνητης περιουσίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας (που νόμιμα κατείχε+όχι αυτή που απέκτησε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας)+να οριστεί σε πόσα χρόνια θα γίνει η αποπληρωμή της μέσω των μισθών+των συντάξεων προς τους κληρικούς ώστε μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα η Ορθόδοξη Εκκλησία να αναλάβει αυτή μόνη της+εξ ολοκλήρου της την μισθοδοσία των χιλιάδων κληρικών της.Όπως δηλαδή γίνεται σε όλες τις άλλες πολιτισμένες+δημοκρατικές χώρες του κόσμου+κανείς δεν διαμαρτύρεται.Μόνο οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος θέλουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι,να απολαμβάνουν τα προνόμια του δημοσίου υπαλλήλου+να μισθοδοτούνται από το Ελληνικό Κράτος.Όμως αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι ακόμα μια απόδειξη πόσο πολλοί έχουν απομακρυνθεί οι παπάδες+γενικά η Ορθόδοξη Εκκλησία από την διδασκαλία του Ιησού Χριστού+τον βιβλικό χριστιανισμό.

  4. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   4/7) Μας λες στην τοποθέτηση σου ότι θα πρέπει το Ελληνικό Κράτος να επιστρέψει στην Ορθόδοξη Εκκλησία όλη της ακίνητη περιουσία που πήρε από αυτήν. Πολύ ωραία το θέτεις. Αλλά έχεις σκεφτεί ότι πρέπει να γίνουν κάποια άλλα πράγματα πρώτα που είναι πιο σημαντικά και πιο επείγοντα. ΠΧ
   1)θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει η ορθόδοξη εκκλησία όλους τους μισθούς και συντάξεις που έλαβε από το Ελληνικό Κράτος άδικα και καταχρηστικά για την μισθοδοσία των χιλιάδων παπάδων και για τις συντάξεις τους εδώ και δεκαετίες.
   2)Θα πρέπει η ορθόδοξη εκκλησία να επιστρέψει τα οικόπεδα – φιλέτα στο κέντρο των πόλεων και των χωριών που της δωρίσθηκαν δωρεάν από το κράτος και δήμους για να χτιστούν ορθόδοξες εκκλησίες.
   3)Θα πρέπει η ορθόδοξη εκκλησία να επιστρέψει εντελώς δωρεάν στο Ελληνικό κράτος και στους Έλληνες πολίτες την περιουσία που της δωρίσθηκε από Οθωμανούς Σουλτάνους (??) κατά την διάρκεια την τουρκοκρατίας εξαιτίας των εξαιρετικών υπηρεσιών που πρόσφερε στους Σουλτάνους κρατώντας τους Έλληνες υποταγμένους κάτω από την εξουσία του Σουλτάνου
   4) Να επιστρέψει χωρίς καμία αποζημίωση η Ορθόδοξη Εκκλησία την περιουσία που απέκτησε κατά τα χρόνια της τουρκοκρατίας από υπόδουλους και φοβισμένους Έλληνες πολίτες και διατήρησε λόγω των υπηρεσιών της προς τους Σουλτάνους.

  5. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (5/7) 5) Επίσης θα πρέπει να πληρώσει η Ορθόδοξη Εκκλησία ένα ποσό έστω και συμβολικό σαν ενοίκιο στο Ελληνικό κράτος επειδή δεν επέστρεψε αμέσως μετά την απελευθέρωση του Ελληνικού κράτους από τον οθωμανικό ζυγό, την τεράστια αυτή ακίνητη περιουσία σε αυτούς που πραγματικά ανήκε, δηλαδή στους Έλληνες πολίτες και ακτήμονες αλλά την κατακράτησε παράνομα και καταχρηστικά για πολλές δεκαετίες μετά την απελευθέρωση της χώρας. Και όταν την επέστρεψε ως όφειλε εκβίασε τους διεφθαρμένους πολιτικούς και απέσπασε την μισθοδοσία των χιλιάδων παπάδων της για την αιωνιότητα.
   Πιστεύω πως κανένας δημοκρατικός πολίτης δεν λέει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να αδικηθεί. ( Το αντίθετο μάλιστα το Κράτος θα πρέπει να ενθαρρύνει και να προωθεί το έργο όλων των αναγνωρισμένων Εκκλησιών με κάθε νόμιμο τρόπο , όχι όμως με το να πληρώνει μισθό στους παπάδες/ λειτουργούς των διάφορων εκκλησιών γιατί αυτό θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι οι πιστοί της κάθε Εκκλησίας.

  6. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (6/7) Η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση αλλά μόνο για την ακίνητη περιουσία που δήμευσε το Ελληνικό Κράτος και της είχε δωρισθεί από ελεύθερους Έλληνες πολίτες με την θέληση τους και αυτό έγινε μετά την απελευθέρωση του Ελληνικού Κράτους από τους Τούρκους.
   Αν γίνουν όλα αυτά που είναι δίκαια και σωστά και προηγούνται τότε ναι το Ελληνικό κράτος θα επιστρέψει και αυτό την ακίνητη περιουσία που πήρε από την Ορθόδοξη Εκκλησία και που αυτή νόμιμα κατείχε .
   Όμως επειδή όλα αυτά είναι δύσκολο να γίνουν θα πρότεινα κάτι πολύ πιο απλό και πρακτικό.
   Να ξεχάσουμε το παρελθόν και να γίνει μια νέα αρχή στις σχέσεις Ελληνικού Κράτους και Ορθόδοξης Εκκλησίας.
   Το Ελληνικό Κράτος να αποσυρθεί από την μισθοδοσία των χιλιάδων ορθόδοξων παπάδων και η ορθόδοξη εκκλησία με την συνδρομή και οικονομική ενίσχυση των ενοριτών και ορθόδοξων πιστών να αναλάβει εξ ολοκλήρου την μισθοδοσία των ιερέων της.

  7. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (7/7)Η Ορθόδοξη εκκλησία δεν έχει να φοβάται τίποτα αν όπως λέει το 98% του Ελληνικού λαού είναι ορθόδοξοι πιστοί.Αν είναι τόσοι πολλοί οι πιστοί τότε ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό αντιστοιχεί στον κάθε πιστό προκειμένου να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται για την μισθοδοσία των παπάδων+είμαι σίγουρος πως το ορθόδοξο πλήρωμα των πιστών με χαρά να προσφέρει για τον μισθό των παπάδων του που με τόση αγάπη+αφοσίωση τους υπηρετούν στις πνευματικές του ανάγκες.
   Όμως το ξέρουν πολύ καλά οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας+αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να αποφύγουν με κάθε τρόπο, πως αν το Ελληνικό Κράτος σταματήσει να τους χρηματοδοτεί+μισθοδοτεί κάθε μήνα τότε θα γίνει σε όλους φανερό ότι οι περισσότεροι Έλληνες όχι μόνο δεν θέλουν τους παπάδες+ βέβαια οι περισσότεροι δεν πρόκειται να δώσουν ούτε ένα φράγκο για αυτούς αλλά θα αποκαλυφτεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τους κοροϊδεύουν+τους βρίζουν.
   Βέβαια ούτε+αυτό είναι σωστό γιατί αν οι άνθρωποι ήταν αληθινοί χριστιανοί ο Ιησούς Χριστός είπε να μην βρίζουμε κανέναν+να προσευχόμαστε για την σωτηρία ακόμα+των εχθρών μας,όμως αυτό γίνεται γιατί οι περισσότεροι Έλληνες δεν διάβασαν ποτέ την Αγία Γραφή με την κατανόηση ότι αυτό δεν είναι ένα απλό βιβλίο αλλά ο θεόπνευστος Λόγος του Θεού που ο Θεός τον έδωσε για το καλό των ανθρώπων αλλά+για να έχουν αιώνια ζωή στην αγία παρουσία Του.
   Εύχομαι όλα όσα γίνουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αφυπνιστούν πνευματικά+να γίνουν πιο σοβαροί με την χριστιανική τους πίστη+με την Αγία Γραφή.

 4. avatar Νουλης

  Αίσχος...

 5. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/3)Επίσης εννοείται ότι το Ελληνικό κράτος δεν πρέπει να πληρώνει για τους θρησκευτικούς λειτουργούς καμίας άλλης θρησκείας. Όμως στην περίπτωση μας εδώ με τον μωαμεθανό ιμάμη, πιστεύω ότι το Ελληνικό κράτος δεν το κάνει για λόγους θρησκευτικού πλουραλισμού ούτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μωαμεθανών αλλά το κάνει καθαρά για πολιτικούς λόγους . Το Ελληνικό κράτος θέλει να πληρώνει τον ιμάμη για να τον εκλέγει το Ελληνικό κράτος και άρα να μπορεί να τον ελέγχει. Άρα οι πολιτικοί μας δεν έχουν γίνει ξαφνικά τόσο δημοκράτες που θέλουν να μισθοδοτούν τους λειτουργούς και από άλλες θρησκείες αλλά το κάνουν για πολιτικούς λόγους μιας και δεν θέλουν οι μωαμεθανοί που ζουν στην Ελλάδα να ξεφύγουν γιατί όποιος διαβάσει το κοράνι θα δει ότι πράγματι μέσα σε αυτό λέει πως το να σκοτώνεις κάποιον που είναι άπιστος (στο οποίο περιλαμβάνει και όλους τους άθεους) δεν είναι αμαρτία οπότε αυτά τα λόγια του κορανίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα από φανατικούς μωαμεθανούς για μελλοντικά τρομοκρατικά χτυπήματα.
  Τέλος να πω πως μόνο η αλήθεια του Ιησού Χριστού ελευθερώνει τους ανθρώπους από ψεύτικες θρησκευτικές τελετές και αντιπροσώπους ψεύτικων θρησκειών. Και μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να αλλάξει τον άνθρωπο και να τον κάνει έναν άνθρωπο αγάπης , ειρήνης, αλήθειας και δικαιοσύνης γιατί είναι ζωντανός και έχει την δύναμη να αλλάζει τον άνθρωπο και να τον φέρνει από τον (πνευματικό) θάνατο στην αληθινή ζωή!

 6. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/3) Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να πω το ότι οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας πληρώνονται από το Ελληνικό κράτος είναι παράνομο , αντιδημοκρατικό και αντίθετο στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν είπε όσοι κηρύττουν το Ευαγγέλιο να γίνουν μια μέρα δημόσιοι υπάλληλοι και να εκβιάζουν το κράτος να τους μισθοδοτεί όπως κάνουν οι ορθόδοξοι παπάδες. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δείχνει την βαθιά διάβρωση που υπάρχει στους πολιτικούς και τα κόμματα που συντηρούν ένα φαύλο και άδικο σύστημα αλλά και πόσο πολύ έχουν απομακρυνθεί οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας από την αλήθεια και την δικαιοσύνη του Ιησού Χριστού. Αλώστε είναι γνωστό πως σε όλη την ανθρώπινη ιστορία το πολιτικό κατεστημένο πάντα συμμαχούσε με το θρησκευτικό κατεστημένο για να εκμεταλλεύεται τους απλούς και αμαθείς ανθρώπους. Θέλω να διαβεβαιώσω πως όσοι πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό σαν αναστημένο και σαν τον μόνο Σωτήρα και Κύριο των ανθρώπων και που πιστεύουμε πως μόνο από τον Ιησού Χριστό μπορεί να έχει κάποιος αιώνια ζωή και θέλουμε να κάνουμε το θέλημα του Ιησού Χριστού όπως ακριβώς το δίδαξε μέσα στην Καινή Διαθήκη καταγγέλλουμε την μισθοδοσία των παπάδων της ορθόδοξης εκκλησίας σαν παράνομη και αντιχριστιανική και λέμε ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως.

 7. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/3)Και πιστεύω ότι είναι ώρα όλοι οι σκεπτόμενοι και δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας να ξεσηκωθούν και να πιέσουν όσους βρίσκονται στην εξουσία και παίρνουν τις αποφάσεις ώστε να καταργηθεί αυτή η μισθοδοσία των παπάδων το συντομότερο δυνατό. Γιατί όσο οι Έλληνες πολίτες δεν αντιδρούν τόσο και τα κόμματα της διαπλοκής δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί δεν θέλουν να συγκρουστούν με το θρησκευτικό κατεστημένο, ούτε το κόμματα της διαπλοκής θέλουν να δυσαρεστήσουν τους θρησκευόμενους ψηφοφόρους και όλοι αυτοί βάζουν το Ελληνικό κράτος να πληρώνει τους μισθούς των παπάδων για να παίρνουν αυτοί τους ψήφους των θρησκευόμενων.

 8. avatar Remaloskilo

  Δηλαδή δεν μας φτάνουν όλοι παπάδες που πληρώνουμε χωρίς λόγο δεκαετίες τώρα, θα βάλουμε και άλλους; Νταξει μεσαιωνας κανονικά. Γιατί τα σχόλια, νοσοκομεία κτλ είναι λιγότερο χρήσιμα από ναούς γιατί πχ το έμφραγμα ο παπάς θα το γιατρεψει.

 9. avatar ΙΜΆΜΗΣ

  Ρε δε ντρέπεστε θα σας κάψει ο Αλλάχ ενεργός θα μείνω άπιστοι. Και εγώ τι κάνω είμαι και Σουνιτης και Σιιτης και ότι γουστάρετε παρθένες και πιλάφια να υπάρχουν και όλα καλά.

 10. avatar Ωχ τα ματια μου!!!

  Μπραβο beast για την αμεση διορθωση!

 11. avatar wow

  Ωραία οροφή!

 12. avatar Ωχ τα ματια μου!!!

  Στο τελος του αρθρου "....τα τυπικα κι επιθυμητα προσον"!!!!

 13. avatar Αν είχαν μυαλό δεν θα ήταν παπαγάλοι

  Παπαγαλάκια της συμφοράς, δεν είναι προτιμότερο τον ιμάμη να τον επιλέγει το Ελληνικό κράτος και όχι η Τουρκία;
  Ξέρω ότι οι νοηματικές σας διαδρομές είναι περιορισμένες... Όμως κάνετε μια προσπάθεια.

  1. avatar Κρίκος

   Χαλάρωσε. Πάλι η Τουρκία θα τον επιλέγει. Εδώ έχει και Τούρκους βουλευτές στο ελληνικό κυνοβούλιο. Στον Ιμάμη θα κολλήσει; Η μήπως στην Ξάνθη δεν είναι επιλογές της Τουρκίας;

 14. avatar Κατά τα άλλα..

  είναι άθεοι. Διώκτες χριστιανών είναι. Σύγχρονοι Διοκλητιανοι.

 15. avatar Ιμπραχίμ ?? Συχτίριζα

  Να θέσεις εργασίας στον ορίζοντα ?

 16. avatar διαολος

  φτού, όσο πληθαίνουν αυτοί,τόσο χάνω κι εγώ την αξία μου.......

 17. avatar 1976

  Το χουμε χάσει τελείως..

 18. avatar σερβιτόρος

  Αυτός τι μισθό θα παίρνει;
  Θα αντικαταστήσει έναν από τους 10.000 π@π@δες;
  Θα είναι και μέλος τ.ο. του συριζα;

 19. avatar ΦΑΡΝΑΒΑΖΟΣ

  Οσο υπαρχουν θρησκοληπτοι πρεπει να υπαρχουν παπαδες, ιμαμηδες και γκουρού για να τους ποιμενευουν.

 20. avatar Ορθοδοξος

  Τώρα με τους οικουμενιστές παπάδες δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορούν να στείλουν έναν παπά, διότι κατά αυτούς όλες οι θρησκείες δοξάζουν τον ίδιο Θεό. Οικουμενισμός και πανθρησκεία επιτέλους στο ελλαδισταν θα μπορέσουν να κάνουν πράξη την θεωρία

  1. avatar Γκέκας

   3 ρασοφόροι αιρετικοί οικουμενιστές κατσαπλιάδες, σου έδωσαν αρνητική ψήφο για να βάλεις μυαλό και να προσκυνήσεις τον Αντίχριστο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει