Tη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα μέτρα, θα ζητήσει με επιστολή του ο βουλευτής του κόμματος Νικήτας Κακλαμάνης, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Σε ό,τι αφορά τη στάση του δήλωσε: «Εγώ είμαι παλιός κοινοβουλευτικός, και λεονταρισμούς δημοσίως, τους οποίους μετά βάζω στην τσέπη, δεν τους έκανα και ούτε τους κάνω ποτέ».

Αναφερόμενος στα θέματα που αφορούν το τομέα της υγείας, είπε πως έχει παραδώσει στον αρμόδιο υπουργό Ανδρ. Λυκουρέντζο και στον υπουργό Οικονομικών Ιωαν. Στουρνάρα, μια εργασία, που είχε τελειώσει τον Ιανουάριο του 2005, και «ήταν η πλήρης καταγραφή όλης της ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία με εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών τότε ανήρχετο, με εμπορικές αξίες, σε 3,5 δισ. ευρώ».

«Σήμερα, δυστυχώς, αυτό θα έχει πάει στα 2-2,5 διςσ ευρώ, αλλά και πάλι είναι μεγάλο», είπε ο κ. Κακλαμάνης και προσέθεσε: «Και μέσα εκεί υπήρχε έτοιμο σχέδιο νόμου, με βάση το οποίο γινόταν μια εταιρεία real estate με μια μετοχή, που ανήκε στο υπουργείο Υγείας, για αξιοποίηση αυτής της περιουσίας…

Και τους έδωσα και ένα δεύτερο, όπου είχε ετοιμαστεί και είχε γίνει η διακήρυξη, δεν είχε προχωρήσει η δημοπράτηση, για εξωτερική σίτιση σε 10 μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, όπου το ετήσιο κέρδος άγγιζε τα 8,5 εκατ. ευρώ».