Την πεποίθησή της ότι θα αλλάξει δραστικά ο πολιτικός χάρτης της χώρας μέσα στην τετραετία, αλλά και τη δημιουργία του δικού της κόμματος ανέφερε σε δηλώσεις η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τα πολιτικά κόμματα σήμερα στήθηκαν το 1974. Δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες. Από τη δομή τους, από τον τρόπο λειτουργίας τους και από τον τρόπο με τον οποίον καλούν ή διώχνουν κόσμο. Πιστεύω ότι ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα αλλάξει. Και θα αλλάξει δραστικά».

Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με την το αν θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη, δήλωσε πώς ακόμα δεν θα τοποθετηθεί καθόλου για τα θέματα της περιφέρειας.

Δε δίστασε βέβαια να εκφράσει την απόλυτη στήριξή της στον Νικήτα Κακλαμάνη στο Δήμο Αθηναίων, ενώ για την υποψηφιότητα του Κ. Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη σημείωσε: «Δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμα στο θέμα της Θεσσαλονίκης.

Περιμένω να δω, διότι υπάρχει διαφορετική πολιτική ανάμεσα σε βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι για δήμους και σε αυτοδιοικητικά στελέχη. Μέχρι στιγμής έχω τοποθετηθεί μόνο για τα αυτοδιοικητικά στελέχη».

Τέλος δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έκανε λάθη κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά σημείωσε ότι αν και πάλι ήταν μέλος μιας κυβέρνησης με 151 βουλευτές τη ίδια στάση θα τηρούσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.