Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών (ΠΑΠ) συνεχίζει τις προσπάθειες δημιουργίας αντιμνημονιακού μετώπου των δημοκρατικών δυνάμεων και δηλώνει ότι οργανώνεται για την αυτόνομη κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές.

Σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε απόψε, αναφερόμενο στις μέχρι τώρα συνομιλίες με κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς που είχε τους τελευταίους μήνες, σημειώνει πως «αποδείχθηκε ότι ο μοναδικός αληθινός σκοπός των συνομιλητών μας ήταν και είναι η διατήρηση των κομματικών τους “μικρομάγαζων”, η αύξηση της κομματικής τους πελατείας και η εκλογή των παιδιών του κομματικού σωλήνα στη Βουλή, για να ζουν πλουσιοπάροχα οι κομματικοί στρατοί και να υποφέρει ο λαός». Επιπροσθέτως αναφέρει ότι το ΠΑΠ «απέρριψε προτάσεις προεκλογικής συνεργασίας που υπόσχονταν βουλευτικές έδρες και οικονομικά ανταλλάγματα και οφέλη».

Βασική προϋπόθεση για την πολιτική σύμπλευση με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις θεωρεί ότι είναι «η τιμωρία όσων οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων».

Με αυτές τις διαπιστώσεις το Άρμα Πολιτών καλεί «όσους πολίτες ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα, να διαθέσουν μαζί τις δυνάμεις τους για να φύγουν από το κοινοβούλιο και τα κυβερνητικά αξιώματα εκείνοι που φτωχοποίησαν τους Έλληνες», καθώς στη Βουλή «πρέπει να αλλάξει η ποιότητα των ανθρώπων που κάθονται στα έδρανα, γιατί η Δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα, αν την υπηρετούν άτομα που πιστεύουν στη λειτουργία της».