Την απορία τους εξέφραζαν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με τα ερωτήματα που έθεσε νωρίτερα σήμερα η ΝΔ σε σχέση με τη συμφωνία για την πώληση πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, εξέφραζαν την απορία τους γιατί οι βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων δεν έθεσαν τα ερωτήματα τους στον κ. Κυριακίδη ο οποίος παρίστατο στη συζήτηση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν επίσης ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε το λόγο κατά προτεραιότητα στην έναρξη της συζήτησης και όλα όσα δήλωσε, αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφορικά με θέμα που έχει θέσει η ΝΔ για τον ρόλο του κ. Τάσου Μπούρα, σημειώνουν ότι «στη ΓΔΑΕ υπηρετεί ο Συνταγματάρχης Ιωάννης Μπούρας». «Υπάρχει συνεργάτης του υπουργού που είναι νυμφευμένη με συνεπώνυμο του Συνταγματάρχη και που μπορεί να πέρασε να πάρει τη γυναίκα του από το υπουργείο», σχολίαζαν οι πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απαντώντας στο ερώτημα της ΝΔ ποια η σχέση του κ. Τάσου Μπούρα με το υπουργείο.