Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Η απάντηση Παυλόπουλου σε Λεβέντη για τον νόμο περί αλλαγής ταυτότητας φύλου

«Θα την λάβω, ως οφείλω θεσμικώς, υπόψη μου»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:55
12/10/2017
Η απάντηση Παυλόπουλου σε Λεβέντη για τον νόμο περί αλλαγής ταυτότητας φύλου
7
loading

Απαντητική επιστολή προς τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικός Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Μέσω αυτής αναφέρει ότι θα λάβει υπόψη του την επιστολή του, ως οφείλει θεσμικώς, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου, που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Λεβέντης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να μην υπογράψει και να μην κυρώσει τον νόμο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, αλλά να τον επιστρέψει στη Βουλή, προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Απαντώντας στην από 11.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι θα την λάβω, ως οφείλω θεσμικώς, υπόψη μου κατά την άσκηση της συγκεκριμένης αρμοδιότητάς μου, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων μου.

Με εκτίμηση

Προκόπιος Παυλόπουλος».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Δημοσθένης Αθηνών

  Μακάρι να κάνει κάτι και να μην μείνει μόνο στα λόγια

 2. avatar Λαος

  Ξεσκίσε τους Λεβέντη ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ

 3. avatar Της πλάκας

  Δεν έχασε τ ταλέντο του. Όπως παλιά, συνεχίζει να μας διασκεδάζει.

 4. avatar Δίκαιος Λογισμός

  Με το που του ζήτησαν να ενεργήσει, αυτός μίλησε για...όρια.
  Σαν να λέει: Η δουλειά μου είναι να υπογράφω ότι μου φέρνουν. Εγώ θα βγάλω τα κάστανα από τη φωτία; Είμαι η ακριβότερη ...μαριονέττα.
  Για ποιό νομοσχέδιο εξέφρασε αντιρρήσεις;
  Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι κοιτάει το βόλεμα του. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Νομοθετούν με 148, η κοινωνία διαφωνεί με πάνω από 72% ποσοστό και ο κύριος χαλβαδιάζει την καρέκλα του.

 5. avatar Χρήστος Σταράτος

  Με την ίδια αδράνεια που αντέδρασε το 2008 θα αντιδράσει και τώρα...πρώτα θα ρημάξουν όλα και μετά θα κλαίει για το καλό...ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ

 6. avatar Νικολακακης

  Αν τη λάβει υπ όψιν του και γυρίσει το νόμο πίσω σημαίνει λειτουργεί ο θεσμός του προέδρου Δημοκρατίας και δεν μπορεί ένας Τσιπρας να αποφασίζει μόνος σ αυτή τη χώρα λες και έχει το αλλανθαστο του Πάππα Θα μου πεις θα κλονιστει η κυβέρνηση Ναι, να κλονιστει, να φάει ένα χαστούκι ο Τσιπρας να μάθει ότι όλα έχουν κάποια όρια και δεν είναι μόνος του, ελέγχεται κι από άλλους Έχει πει τόσα ψέματα, ιδίως προεκλογικά, κάπου να μπει κι ένα φρένο Φτάνει πιά. Όσο για το Λεβεντη μπράβο του, έτσι θέλει ανένδοτο αγώνα να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα Δεν μπορεί να φωνάζει τόσα χρόνια να τελειώνουμε με κομματοκρατια, ρουσφέτια, με παχυλους βουλευτικους μισθούς με συντάξεις 3.000 ευρώ που τις παίρνουν κάποιοι ευνοημενοι, με Δ.Υ. που όλη μέρα τα ξυνουν και πληρωνονται και όλα αυτά, και να μην τον ακούει κανείς

 7. avatar Άσε μας βρε πρόεδρε..

  .... Η αξιοπιστία σου και η σοβαρότητά σου έχει απέλθει από καιρό.. Δυστυχώς επί σύριζα οι θεσμοί των προέδρου της βουλής (κωνσταντοπουλου, η τρελή του χωριού ), του προέδρου της δημοκρατίας (πάκης), αλλά και του πρωθυπουργού (πρόεδρος 15μελους), έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει