Στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη, 1 Μαρτίου, στις 3 μμ η Λαϊκή Ενότητα, με στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, καθώς και οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες, προκειμένου να αποτρέψουν πλειστηριασμούς «σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη από το κόμμα, αναφέρεται επίσης, ότι «μόνο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής έχουν προγραμματιστεί για την 1η Μαρτίου να διεξαχθούν 71 πλειστηριασμοί».

Είναι ξεκάθαρο σημειώνει, ότι ο στόχος κυβέρνησης, «θεσμών» και των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής παραμένει ένας: Τράπεζες και funds – «κοράκια» να υφαρπάξουν τις λαϊκές κατοικίες και ό,τι απέμεινε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια.

Όμως, επισημαίνει η ανακοίνωση, οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό» για μια ακόμη φορά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.