«Η χώρα διολισθαίνει σε εκλογές», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης πρέπει να «κάνουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τόνισε ότι «όλα θα κριθούν μέχρι την άνοιξη για την κυβέρνηση», η οποία όπως υπογράμμισε «δεν θα αντέξει το βάρος των προβλημάτων και θα καταρρεύσει».

Ο ίδιος επανέλαβε την θέση του, για συγχώνευση των πολλαπλών κύριων συντάξεων σε μια και τόνισε «όλοι πρέπει να προσφέρουμε, αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση και οι βουλευτές πρέπει να μειώσουν τους μισθούς τους κατά 50%».

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις με 153 βουλευτές, οι ξένοι επενδυτές θέλουν πολιτική σταθερότητα και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπάρχει αυτή η προοπτική, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λεβέντη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων άσκησε τέλος κριτική στο ΚΚΕ λέγοντας πως «το Κομμουνιστικό κόμμα “φωνάζει” για να δοθούν περισσότερα χρήματα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, τα οποία όμως δεν υπάρχουν, ενώ την ίδια ώρα, τα κομμουνιστικά καθεστώτα δίνουν μισθούς πείνας».