Σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος ανάρτησε μάλιστα και φωτογραφίες του από το νοσοκομείο στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Επέστρεψα σπίτι περπατώντας με μόνη κληρονομιά μία επιγονατίδα και λίγες γάζες για αλλαγές», έγραψε ο βουλευτής και ευχαριστεί τον γιατρό του «για την επιτυχημένη επέμβαση και τις γερές νέες βάσεις που έβαλε στο γόνατό μου έτσι ώστε να περπατήσω αμέσως και να μπορώ να συνεχίσω να αθλούμαι», το επιστημονικό προσωπικό που τον πλαισίωσε στο νοσοκομείο και το νοσηλευτικό προσωπικό «που παρακολούθησε νυχθημερόν, άοκνα και με μεγάλη προθυμία την εξέλιξη της υγείας μου κατά τις 2 ημέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο».

«Δε θα μπορούσα να παραλείψω όλους εσάς που με στηρίξατε με τα likes, τα μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση και τα τηλεφωνήματά σας. Η στήριξή σας ήταν συγκινητική!», σημείωσε ακόμη.

georgiadis1

Σε δεύτερη ανάρτησή του, γράφει: «Στα γήπεδα θα γυρίσω και δε με σταματάει κανένα γόνατο!!!»

georgiadis2

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.