O Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κώστα Παναγόπουλο, τους αντιπροέδρους Γιάννη Σταματόπουλο, Παναγιώτη Δημάκο και τον γενικό γραμματέα, ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή.

«Το ΚΚΕ είναι δίπλα στον αθλητισμό 365 ημέρες το χρόνο. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, τις επιτυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός. Παραμένουμε δίπλα σε αυτόν και όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας», είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ που συνεχάρη την ομοσπονδία για τις επιτυχίες της χρονιάς .

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε στους ανθρώπους της ομοσπονδίας την στήριξη του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε την χαρά του, που ένας πολιτικός αρχηγός επέλεξε να επισκεφθεί την ομοσπονδία και ζήτησε βοήθεια στην επίλυση των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο στίβος και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα.

Τον κ. Κουτσούμπα συνόδευσε ο υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, Θοδωρής Λιάπης.