Το ένα θερμό επεισόδιο διαδέχεται το άλλο τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, καθώς οι περισσότεροι βουλευτές βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης.

Ο χαρακτηρισμός «γομάρια» που απέδωσε χθες στην αίθουσα της ολομέλειας ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης σε μέλη της κυβέρνησης, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Τσώνη, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Ροντούλη, μόλις τον συνάντησε στο εντευκτήριο της Βουλής.

«Μας προσβάλλεις όλους, προσβάλλεις και τις οικογένειες μας. Δεν μπορεί την ώρα που εμείς τραβάμε τέτοιο ζόρι και παλεύουμε γα την κοινωνία, εσύ να μας αποκαλείς γομάρια. Μπορεί να μην μπορώ, αλλά θα σε πλακώσω στο ξύλο», του είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους παριστάμενους.

Από την πλευρά του ο κ. Ροντούλης που συνοδευόταν από τους συναδέλφους του Παύλο Μαρκάκη και Άγγελο Κολοκοτρώνη, δεν αντέδρασε και έμεινε αμίλητος, ενώ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γιουματζίδης του επιτέθηκε φραστικά λέγοντας «»δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις, έχεις αυτή τη συμπεριφορά συνέχεια».

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα με την παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου.

Πηγή: 24h.gr