Ο Γιώργος Κατσιαντώνης είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Λάρισα. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγος του Χριστίνα Σαμόλαδου, η οποία αν και πλέον σύζυγος βουλευτή αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά την δουλειά της.

Η Χριστίνα Σαμόλαδου είναι γεωπόνος στο επάγγελμα. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το δρομολόγιο της είναι το ίδιο, η θέση της στην λαϊκή αγορά Ελασόνας και της Δεσκάτης Γρεβενών, την περιμένει. Η Χριστίνα αν και πλέον σύζυγος βουλευτή συνεχίζει  να κάνει την δουλειά που έκανε τόσα χρόνια, να πουλά λουλούδια στην λαϊκή αγορά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με το καλημέρα» και την Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε: «Η δουλειά μου είναι να πουλάω τα λουλούδια. Ο κόσμος μου λέει τα παράπονά του γιατί ξέρει ότι έχω άντρα βουλευτή. Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου να παρατήσω τη δουλειά μου. Κάνουμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο αξιοπρεπώς. Κάνω ότι κάνει όλος ο κόσμος».

Ο σύζυγος της βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης είπε για εκείνη: «Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και γι’ αυτό άλλωστε την αγάπησα. Πάσχισε να στήσει αυτή την επιχείρηση, είναι κάτι που της αρέσει. Αγαπάει τα λουλούδια, θέλει να ασχοληθεί και με τα κηπευτικά μελλοντικά. Για ποιο λόγο να κάνουμε αυτό που κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα προηγούμενα χρόνια; Όχι, αυτή είναι η δουλειά της, θα μείνει σε αυτή τη δουλειά και θα αγωνιστεί πάνω σε αυτό».