Να ανακαλέσει από τη θέση του, το Συμπαραστάτη του πολίτη της Περιφέρειας Γιώργο Μπουλούκο, τον οποίο εγκαλούν για εξόφληση γραμματίων στη Χρυσή Αυγή, ζητούν τρεις βουλευτές της Πελοποννήσου, σε κοινή γραπτή δήλωσή τους προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Ειδικότερα, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από την Αρκαδία και Ιωάννης Μανιάτης από την Αργολίδα, καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφορικά με την αποκάλυψη ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γεώργιος Μπουλούκος, έχει κληθεί από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο ως μάρτυρας υπεράσπισής του στο δικαστήριο, τονίζουν ότι, «προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αποκάλυψη ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Γ. Μπουλούκος, σχετίζεται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και προσωπικά με τον αρχηγό της, τον οποίο έχει κληθεί να υπερασπιστεί στο δικαστήριο».

Υπογραμμίζουν πως, «οι πολίτες της Πελοποννήσου προσδοκούν από τον κ. Μπουλούκο να υπερασπισθεί τα δικά τους έννομα συμφέροντα και να συμπαρασταθεί στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις της περιοχής, και όχι φυσικά στις ανομίες εγκληματιών που έχουν αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και έχουν προπηλακίσει εντός της αιθούσης του Κοινοβουλίου και τον τότε Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ι. Μανιάτη».

Οι τρεις βουλευτές και πρώην υπουργοί καλούν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, «να τον ανακαλέσει άμεσα από τη θέση του, στην οποία διορίσθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης της Χ.Α. στην Περιφέρεια». Επισημαίνοντας πως, «αν ο κ. Μπουλούκος ξεπληρώνει “γραμμάτια” στην εν λόγω παράταξη, οι Πελοποννήσιοι πάντως πληρώνουν φόρους για τη στελέχωση ενός κατεξοχήν δημοκρατικού θεσμού με δημοκράτες πλήρους απασχόλησης».