Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε ένα ιδρυτικό συνέδριο

«Η επένδυση των 3 ευρώ - κόστος συμμετοχής στις εκλογές - είναι καλή»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:22
03/12/2015
Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε ένα ιδρυτικό συνέδριο
1
loading

Τη βεβαιότητά του ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 20 Δεκεμβρίου εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο MEGA.

Όπως είπε μέσα σε 20 ημέρες πρέπει να λυθούν ορισμένα οργανωτικά προβλήματα και οι τέσσερις υποψήφιοι να πείσουν τους πολίτες ότι πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες λέγοντας μάλιστα πως η «επένδυση των 3 ευρώ - κόστος συμμετοχής στις εκλογές - είναι καλή καθώς επιλέγει κάποιος τόσο πρόεδρο της ΝΔ όσο και εν δυνάμει πρωθυπουργό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως τα κόμματα και η κοινωνία έχουν πάρει «διαζύγιο» και η συμμετοχή σε εσωκομματικές διαδικασίες γεφυρώνει αυτό το χάσμα που έχει δημιουργηθεί. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Μητσοτάκης είπε πως το κόμμα «πρέπει να ανασυγκροτηθεί οργανωτικά από το μηδέν» και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει τις παραιτήσεις όλων ώστε να δημιουργήσει στη συνέχεια λιτές και χαλαρές δομές με μικρό κόστος.

«Χρειαζόμαστε ένα ιδρυτικό συνέδριο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι το τακτικό συνέδριο που θα γίνει την άνοιξη θα πρέπει να ξαναδεί το καταστατικό στο σύνολό του και η ΝΔ να ανοιχτεί σε κοινωνικές ομάδες που αυτή τη στιγμή «είναι πολιτικά ορφανές».

Ο Κ. Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει τη διενέργεια εξεταστικής επιτροπής.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar KΩΣΤΑΣ4

    Λοιπόν Κυριάκο διάβασα τις δηλώσεις σου και τις τωρινές και τις προηγούμενες. Δεν είναι ικανοποιητικά για τη κοινωνία τα όσα είπες και εξακολουθείς να λες. Δηλώνεις ότι η ΝΔ πρέπει να ανασυγκροτηθεί από το μηδέν οργανωτικά. Είπες ακόμα ότι εάν εσύ εκλεγείς αρχηγός στη ΝΔ θα ζητήσεις τις παραιτήσεις όλων και ότι θα ξαναχτίσεις τη ΝΔ οργανωτικά. Το θέμα της οργάνωσης εντός του κόμματος δεν είναι το απασχολούμενο από την κοινωνία. Την κοινωνία απασχολεί να φύγουν όλοι οι παλαιοί βουλευτές από την παράταξη, να εισέλθει νέο αίμα, νέοι άνθρωποι μορφωμένοι και με δίψα για αποδοτική δουλειά.
    Ο λαός σιχάθηκε όλους τους παλιούς βουλευτές, μηδέ εξαιρουμένης ακόμα και της αδελφής σου, της κ. Μπακογιάννη, διότι δεν αποδίδει κανένας πλέον απ΄αυτούς και εξ αιτίας όλων αυτών των "παλαιοημερολογητών" βουλευτών ο κόσμος αποχώρησε από τη ΝΔ είς ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά εσείς κάνετε πως δεν το βλέπετε αυτό. Σε παλαιότερες δηλώσεις σου είπες ακόμα ότι πρέπει να μάθετε από τα λάθη σας. Τώρα θα μάθετε από τα λάθη σας; Είναι ντροπή να το λες αυτό, σαράντα χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η ΝΔ δεν έμαθε κανένας από σας ποια είναι τα λάθη του; Απ΄ότι κατάλαβα εξακολουθείτε να κοροϊδεύετε το κόσμο, αλλά δεν προσέξατε ακόμα ότι ο κόσμος ξύπνησε πλέον από το βαθύ ύπνο και σας κατάλαβε ποιοι είσθε, τι λέτε, τι σκέπτεστε και τι πράττετε.΄Ελεος λοιπόν, έτσι δεν πρόκειται να ξαναέλθε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει