Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον ότι «έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά».

«Ο λαός είναι σε απόγνωση και καλείται για άλλη μια φορά να πληρώσει υποχρεώσεις σε εφορία κλπ. και εμείς ασχολούμαστε με το εάν η Κωνσταντοπούλου στραβοκοίταξε τον Τσίπρα» σημείωσε η κα Μπακογιάννη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, η γαλάζια βουλευτής εξέφρασε την εκτίμησή της ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει την εκλογές. «Ο λαός θα δώσει την πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα βρίσκεται σε μια κατάρρευση πολιτική και κομματική» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έπρεπε να οδηγήσει τη χώρα σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για το πάγιο αίτημα της ΝΔ να υπάρξει κυβέρνηση συνασπισμού από την παρούσα Βουλή για την αποφυγή των εκλογών, στρέφοντας τα βέλη της κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Κανείς δεν του αμφισβήτησε το πρωθυπουργιλίκι, αν αυτό ήταν το θέμα του» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η ΝΔ και κατά πόσο αυτό θα είναι το μνημόνιο, η κα Μπακογιάννη διευκρίνισε ότι «το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα εφαρμοστεί», ζητώντας από όλους να πουν την αλήθεια σχετικά με την πολιτική που πρόκειται να εφαρμόσουν, προαναγγέλλοντας παράλληλα επανεξέταση των φορολογικών συντελεστών.