Ομιλία Τσίπρα την Τρίτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Στο Στρασβούργο την ερχόμενη βδομάδα ο έλληνας πρωθυπουργός


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:28
19/06/2015
Ομιλία Τσίπρα την Τρίτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης
loading

Στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, προβλέπεται να απευθυνθεί με ομιλία του ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη Τρίτη.

Την πληροφορία έδωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά την τακτική συνέντευξη τύπου πριν από την Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της ερχόμενης εβδομάδας 22-26 Ιουνίου.

Η παρέμβαση του Α. Τσίπρα προβλέπεται για τις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους βουλευτές της Συνέλευσης. Η πληροφορία δόθηκε με μια σχετική επιφύλαξη πιθανής αλλαγής, λόγω της έκτακτης συνάντησης Κορυφής τη Δευτέρα για την Ελλάδα και των πιθανών σημαντικών εξελίξεων.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε από καιρού απευθύνει πρόσκληση προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, η πρωτοβουλία όμως για την παρέμβασή του στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη προγραμματίσθηκε εκτάκτως ύστερα από ελληνικό αίτημα, για αυτό και δεν έχει ακόμα αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο πρωινό της Τρίτης (11-12 ώρα Ελλάδας) πρόκειται να απευθυνθεί στην Ολομέλεια ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει