Στις 10:00 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής συναντάται με τον  Βούλγαρο υπουργό Εσωτερικών, Τsvetan Tsvetanov. Θα ακολουθήσει μία ώρα αργότερα τριμερής συνάντηση του κ. Παπουτσή με τους υπουργούς Εσωτερικών της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας Constantin Traian Igas.

Στις 11:30 συνάντηση στη Βουλή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό και τον πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενεργείας (ΚΑΠΕ) Ματθαίο Σανταμούρη. Στη συνάντηση, θα υπογραφεί μεταξύ της ΔΕΗ και του ΚΑΠΕ μνημόνιο συνεργασίας για το πρόγραμμα: «Υλοποίηση επενδύσεων βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης στον οικιακό τομέα μέσω της υπογραφής Συμβάσεων Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ)».

Στις13:00 συνεδριάζει υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου η Ειδική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την κατάργηση τυ Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ΚΒΣ. Στο έργο της Επιτροπής περιλαμβάνεται η σύνταξη εισήγησης για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, με εξαίρεση τυχόν αναγκαίων διατάξεων που θα ενταχθούν στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος ή σε άλλο φορολογικό νόμο.