«Ο ΛΑ.Ο.Σ. σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταθέσει μήνυση κατά των υπουργών που πήραν αυτήν την απόφαση, η οποία ελήφθη δυο μέρες μετά το τριώδιο».

Η δήλωση ανήκει στο Γ. Καρατζαφέρη, αναφέρεται στο θέμα της Υπατίας, και είναι μόλις μια από τις πολλές μεγαλόσχημες ατάκες που ακούστηκαν στη Βουλή το τελευταίο τρίωρο.

Διότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το πήγε ακόμα πιο πέρα, προβλέποντας ότι «ο Χασάν θα γίνει πρωταγωνιστής σε σίριαλ» και κατηγορώντας την κυβέρνηση για «υφαρπαγή εξουσίας της Βουλής».

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Ραγκούσης προσήλθε στη Βουλή και τόνισε ότι δεν δόθηκε ούτε μία άδεια παραμονής, αλλά ούτε και η υπόσχεση ότι θα δοθούν.

«Όλα είναι εφαρμογή του νόμου. Δεν νομοθετήσαμε εμείς για τους μετανάστες», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.
Ο Κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ έκανε λόγο περί «αποτυχίας και απολύτως φοβικής κυβέρνησης», ενώ ο Θ. Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «η δημοκρατική Ελλάδα σήμερα μπορεί να έχει ψηλά το κεφάλι».

Και πρόσθεσε:«Όταν η Θάτσερ βγήκε ένα βράδυ και είπε το κράτος δεν εκβιάζεται, λίγες ώρες μετά ο Μπόμπι Τσαντ πέθανε. Πολλοί επιχειρούν να κάνουν πολιτικές καριέρες με την μισαλλοδοξία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.