Ο Μαρίνος Σκανδάμης σχολίασε τον αποκλεισμό του Φίλιππου Σαχινίδη από συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στη Λάρισα σε λίγες μέρες.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και πρώην Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης άσκησε κριτική στην ηγεσία του κόμματος του.

Σε ανάρτηση που έκανε, υποστήριξε τα εξής:

«Ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης με την πρόσφατη ομιλία του σήμανε την επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Αυτό είναι σωστό. Επανεκκίνηση βεβαίως νοείται με τη συμπερίληψη όλων των στελεχών μας στον κοινό αγώνα για να επιτευχθεί ο πολιτικός και εκλογικός μας στόχος.

Όμως, ο αποκλεισμός του στελέχους μας και πρώην υπουργού Φίλιππου Σαχινίδη από τον κατάλογο των ομιλητών και συμμετεχόντων στα πάνελ της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που θα γίνει στις 3 Μαΐου στη Λάρισα, δηλαδή στον τόπο του, στέλνει μηνύματα ότι η παράταξή μας μοιάζει να θέλει προχωρήσει χωρίς αυτούς που δεν βρέθηκαν στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωτερικές εκλογές μας για την ανάδειξη Προέδρου. Συνέβη και με τον Χάρη Καστανίδη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν είναι σωστό, καθότι το όλον του κόμματος δεν μπορεί παρά να εκφράζεται από όλους. Αν κάποιοι δίπλα στον Πρόεδρο έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν χωρίς αυτούς που εκφράζουν τις σοσιαλιστικές και σοσιαλδημοκρατικές ιδέες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ας το πουν καθαρά».