Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πολύκροτη υπόθεση της Siemens και πως θα υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε νόμιμο τρόπο. Αναφερόμενος ο Γιώργος Βουγαράκης στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Siemens δήλωσε:

«Όπως και στην υπόθεση του Βατοπεδίου – στην οποία τελικά με απάλλαξε η ολομέλεια την Βουλής , έτσι και στη Ζήμενς ( C4I ) δεν είχα καμία αρμοδιότητα. Ως εκ τούτου: δεν υπέγραψα ποτέ καμία σύμβαση, δεν ανανέωσα καμία σύμβαση, δεν έκανα καμία παραλαβή κανενός έργου η συστήματος.

Με λίγα λόγια, είναι σαφές και εξ αρχής γνωστό σε όλους, ότι είναι εξ αντικείμενου αδύνατον να έχω κανενός είδους ευθύνη για το παραμικρό. Παρ όλα αυτά, ζητείται η περαιτέρω διερεύνηση πιθανών ευθυνών μου!

Οι πολίτες αγανακτούν με το “Πολιτικό Τσίρκο” του κομματικού φανατισμού και των κατ όνομα μόνον εξεταστικών επιτροπών, που πλήττουν την ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου, αποπροσανατολίζουν απ τα μεγάλα προβλήματα και συγκαλύπτουν τους πραγματικούς ενόχους των σκανδάλων.

Προσωπικά – εάν και εφόσον χρειαστεί, θα υπερασπισθώ τον εαυτό μου με κάθε νόμιμο τρόπο, έναντι όλων αυτών που σπιλώνουν δόλια και εξακολουθητικά την τιμή και την υπόληψη μου».