Αρνητικές εντυπώσεις σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής η συμμετοχή της Μαίρης Κουρή, περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό του κ. Νίκου Χαρδαλιά, στο πολυτελές δείπνο γνωστού επιχειρηματία με τη συμμετοχή του Άρη Σπηλιωτόπουλου – νέου συμβούλου επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη – υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προσώπων από το χώρο της τηλεόρασης και καλλιτεχνών που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κα Μαίρη Κουρή, ακτινολόγος στο επάγγελμα, επί θητείας Πατούλη είχε τοποθετηθεί από Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (από αντιδήμαρχος Ηλιούπολης που ήταν νωρίτεα), ενώ λίγο πριν από την αποχώρηση του πρώην Περιφερειάρχη- ανέλαβε και τη γενική διεύθυνση του ΕΔΔΥΠΠΥ, του οργανισμού δηλαδή που ασχολείται με την προληπτική ιατρική στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στον οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μετά την κυβερνητική απόφαση να μην κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ο κ. Πατούλης αλλά ο κ. Χαρδαλιάς, η κα Κουρή εντάχθηκε στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος.

Θυμίζουμε ότι το δείπνο στην κοσμική σύναξη, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μεταξύ άλλων χαβιάρι, μπλε καβούρι και μία ιδιαίτερη πάβλοβα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – πριν κατέβει η σχετική ανάρτηση.

Η υπερβολή στις δημόσιες εμφανίσεις είναι κάτι το οποίο απεχθάνεται ο κ. Χαρδαλιάς, και για το λόγο αυτό έχει διαμηνύσει προς όλους ότι αναμένει χαμηλών τόνων συμπεριφορές από τους συνεργάτες του. «Πολλώ δε μάλλον, όταν στην κ. Κουρή έχει αναθέσει και το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού στην Αττική» όπως επισημαίνεται από το περιβάλλον του Φέρεται ως ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ολίσθημα της συνεργάτιδάς του και το μήνυμα που στέλνει είναι πως «οφείλουμε να μιλάμε με τη δουλειά και το έργο μας. Υπερφίαλες και αλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην παράταξή μας».