Συνδαιτυμόνες σε πολυτελές δείπνο, που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μάνεσσης, ιδιοκτήτης της Manessis Travel, βρέθηκαν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, νέος σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο γνωστός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σοφία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η συνάδελφός της, Βασιλεία Ζερβού, και ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ ακολούθως προστέθηκε στην παρέα και ο τραγουδιστής, Νικηφόρος.

Όπως φαίνεται από τα δύο πρώτα βίντεο, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μάνεσσης και αργότερα κατέβηκαν, το μενού είχαν επιμεληθεί δύο σεφ. Μάλιστα, παρουσιάζοντας το πιάτο με το μπλε καβούρι, ο ένας από τους σεφ εξηγούσε πως «στη βάση του έχει μους αβοκάντο ελαφρώς πικάντικη, από πάνω έχουμε μπλε καβούρι, μαγειρεμένο με λεμόνι, και πένες από καπνιστό ελαιόλαδο» την ώρα που ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίαζε: «όλα αυτά (σ.σ. βρίσκονται) σε ένα πιάτο».

Αν και το δείπνο είχε ετοιμαστεί αρχικά για 12 άτομα, τελικά παρακάθησαν συνολικά 18, όπως εξηγούσε με χιούμορ ο ιδιοκτήτης του γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου σε story που είχε ανεβάσει. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον αττικό ουρανό.

Λίγο πριν ξεκινήσει το δείπνο, έπεσαν σε κοντινή περιοχή πυροτεχνήματα, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζει «ξέρανε σήμερα ότι κάνεις τραπέζι…» και τη Σοφία Μπεκατώρου να προσθέτει χαριτολογώντας ότι «είναι στημένο».