«Με ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα με ρέγγα, φακές, χορταρικά που προτιμώ γιατί είμαι vegan» είπε ο συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος προχωρώντας σε νέες διευκρινίσεις, για το «δείπνο της χλιδής που έγινε της οργής».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης ανέφερε: «Όταν είσαι καλεσμένος δεν γνωρίζεις το μενού. Με ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα με ρέγγα, φακές αν είχε σερβιριστεί, χορταρικά που προτιμώ γιατί είμαι vegan. Όλοι μας, κι εγώ και η κα Μπεκατώρου και άλλοι, δεν έχουμε δυσκολία να φάμε φασολάδα. Πηγαίνεις για τον οικοδεσπότη, τον εορτάζοντα ή αν είναι γάμος για τους νεόνυμφους. Αν πάω σούπερ μάρκετ και χαλάσω χρήματα για να αγοράσω τέτοια προϊόντα ίσως να επικριθώ, επειδή είμαι στη δημόσια σφαίρα αυτή την περίοδο. Κι εκεί ίσως να υπάρχει μια δικαιολογία».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι έφαγε, ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε: «Εγώ ήπια, ήπια ταπεινά ποτά, δεν σερβιρίστηκε σαμπάνια».

Τέλος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί η κοινωνικότητα και η φιλοξενία. Μην φτάσουμε στο σημείο να ρωτάμε ‘τη φαγητό θα σερβίρεις’ για να μην βγω στα σάιτ».

Υπενθυμίζεται ότι στο πολυτελές δείπνο, που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μάνεσσης, ιδιοκτήτης της Manessis Travel, βρέθηκαν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, νέος σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο γνωστός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σοφία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η συνάδελφός της, Βασιλεία Ζερβού, και ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ ακολούθως προστέθηκε στην παρέα και ο τραγουδιστής, Νικηφόρος.