Με αναφορές στο πρωτάθλημα ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση της μελέτης ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη, είπε ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη και λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και για τους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς είπε ότι «έχετε ακόμα μια ευκαιρία να φέρετε το κύπελλο στον Λευκό Πύργο».

«Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις που πήραμε και αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις.

Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δυο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, καθιερώσαμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική και αυτό μπορεί να αυξάνει τα πάθη η εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους είναι μια εικόνα που προσομοιάζει με ευρωπαϊκά γήπεδα και πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη».