Ο βουλευτής της «Νίκης» Νίκος Παπαδόπουλος μετά τις χθεσινές δηλώσεις που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, έκανε στροφή 180 μοιρών, λέγοντας πως τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν, ενώ καταδικάζει κάθε είδους βία, όπως ανέφερε στο Live News αναφερόμενος στο χαστούκι που έριξε στέλεχος της Νίκης σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, χθές, παρά το ότι το κόμμα του καταδίκασε τα χαστούκια και τους προπηλακισμούς βουλευτών της ΝΔ στους ναούς, ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος προέβλεψε στη Βουλή ότι «θα έρθουν και χειρότερα» !

«Θα δείτε και χειρότερα με αυτά που κάνετε», είπε χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής προκαλώντας αντιδράσεις.

Αρκετοί βουλευτές ακούστηκαν να του φωνάζουν «ντροπή» και να χτυπούν το έδρανό τους, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε: «μην μου χτυπάτε εμένα το χέρι… Ξυπνήστε, ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε, οι ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και του νόμου του Θεού».

Κι ενώ για πολλούς ο βουλευτής έφτασε μια ανάσα πριν τη διαγραφή, ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός εξακολουθεί να τον στηρίζει ειδικά μετά και την αναδίπλωση ενώ του ζητήθηκε να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.

Ποιος είναι ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος

Ο βουλευτής της «Νίκης» εκλέχτηκε στη Β’ Θεσσαλονίκης με 11.579 ψήφους. Είναι καρδιοχειρουργός, πατέρας έξι παιδιών και όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σημείωμα ήταν ένας από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή.

Το 2020 εντάσσεται στο ΕΣΥ, στην καρδιοχειρουργική κλινική Γ.Ν. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου στο πρόσφατο ολιγόμηνο διάστημα βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής για τους γνωστούς λόγους.

Ως εκλεγμένος βουλευτής θα καταφερθεί πολλές φορές εναντίον των εμβολίων, που σύμφωνα με εκείνον ευθύνονται για αναπηρίες και θανάτους.

Δύο μήνες πριν θα λογομαχήσει μέσα στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν θα υπαινιχθεί πως θάνατος αθλητή οφείλεται στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Οι καλικάντζαροι και το ΕΣΥ

Ήταν η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής, τον Δεκέμβριο του 2023, όταν ο βουλευτής της Β΄θεσσαλονίκης ζήτησε να παρέμβει για να προειδοποιήσει για ένα «άσχετο θέμα», όπως είπε.

«Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους», είχε αναφέρει.

Την επόμενη μέρα θα πει πως «ήταν σχήμα λόγου» και πως μοιράστηκε την εμπειρία του στο ΕΣΥ κάπως γλαφυρά…