Καυστικός ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάπτισή του και, συγκεκριμένα ότι σχηματίστηκε ένας σταυρός.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για τις αναφορές του κ. Κασσελάκη στην βάπτισή του με τα «μεταφυσικά σημάδια», ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για μάννα εξ ουρανού στον κ. Μητσοτάκη.

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος. Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη».

«Στην πολιτική μου διαδρομή δεν έχω επιλέξει ούτε να κάνω τον διασκεδαστή ούτε να πουλάω lifestyle με την προσωπική μου ζωή. Έχω επιλέξει, νομίζω, έναν δρόμο αξιοπρέπειας, σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Μπήκα στην πολιτική για να βελτιώσω τη ζωή του ελληνικού λαού. Να κάνω την πατρίδα μου ισχυρή. Να δώσω τη δυνατότητα στις επόμενες γενιές να έχουν πολλές ευκαιρίες. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Και θέλω να σας πω, επειδή ακούω πάρα πολλά σχόλια, εν τέλει αυτό χρειάζεται ο κόσμος. Τα επικοινωνιακά τρικ ή τα σόου, στο τέλος δεν αλλάζουν τίποτα για τους πολίτες. Μπορεί να σε κάνουν ευχάριστο και δημοφιλή για λίγο, αλλά χρήσιμο δεν σε κάνουν. Προτιμώ, λοιπόν, να είμαι χρήσιμος».

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Kontra Channel.

Δείτε το απόσπασμα στο 24:20 στο παρακάτω βίντεο