Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τοποθετήθηκε για τη βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του, ότι είναι «αργυρώνητος», μετά την εκλογή του στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» για τα επόμενα τρία χρόνια στον ΟΗΕ.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Action 24 είπε για την κατηγορία από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του ότι «επιβεβαιώνει μια τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει». «Δεν αμφισβήτησα ότι όλα ξεκίνησαν από tweet του Πολάκη» είπε προσθέτοντας ότι «δεν περιμένω από τον κ. Πολάκη κάποια συγγνώμη».

«Εγώ κρατάω ότι τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησαν και δεν αναπαρήγαγαν την κατηγορία αυτή. Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος και δεν θεωρώ ότι με αφορά αυτή η υπόθεση» κατέληξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης άφησε να εννοηθεί ότι η εκλογή του Γιώργου Κατρούγκαλου ήταν προϊόν συναλλαγής λέγοντας ότι τώρα εξηγούνται οι προεκλογικές μαχαιριές που έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΟΛΑ εξηγούνται…. Αλλά δεν ήταν ο μόνος, ξέρω κι έναν άλλον που πήγε διευθυντής επενδύσεων στην Εurobank και έναν που πήγε στην Τράπεζα της Ελλαδας. Αυτός εδω όμως, έριξε τη μαχαιριά δυο μέρες πριν τις εκλογές του Μαίου…» έγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.