Εντείνονται οι διεργασίες στα κόμματα για την κατάρτιση των ευρωψηφοδελτίων, που πρέπει να κατατεθούν στον Άρειο Πάγο έως τις 19 Απριλίου.

Στο ΠΑΣΟΚ οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ανακοινώνονται σταδιακά, ενώ το Σάββατο o Νίκος Ανδρουλάκης έφαγε σε γνωστό εστιατόριο με θαλασσινά στη Δροσιά, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star κι ας μην το επιβεβαιώνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο λόγος ότι παραμένουν οι ενστάσεις σημαντικών στελεχών, όπως του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος μολονότι δεν κατεβαίνει ευρωβουλευτής, διαφωνεί με τυχόν υποψηφιότητα του κ. Ζαγοράκη επειδή ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ και στο παρελθόν είχε διαγραφεί, ενώ ενστάσεις έχουν υπάρξει και από άλλους βουλευτές και κομματικά στελέχη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast, στελέχη που πρόσκεινται στον Μανώλη Χριστοδουλάκη δεν γνωρίζαν το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες

Για το «πράσινο» ευρωψηφοδέλτιο έχουν επίσης «κλειδώσει» τα ονόματα του πρώην υπουργού Φίλιππου Σαχινίδη και του Ανδρέα Σπυρόπουλου, όπως και του Γιάννη Μανιάτη.