Ο αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν από την έναρξη του 4ου Συνεδρίου του κόμματος και η ατακαδόρικη απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» έβαλε, όπως αναμενόταν, «φωτιά» στα social media.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προανήγγειλε εκλογές από τη βάση για τον πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος, παράλληλα με την εκλογή Τοπικών Συντονιστικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. «Θα πάμε σε τετραπλές εκλογές: Οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του 4ου συνεδρίου.

Πολλοί είναι οι χρήστες της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter), που σχολιάζουν τον ρόλο Τσίπρα, την εμφάνιση Κασσελάκη στο συνέδριο, ενώ ορισμένοι προχωρούν και σε προβλέψεις για το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από όλο αυτό, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τρολ -χιουμοριστικές ή μη- αναρτήσεις.

Από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχώρισαν οι τρολ αναρτήσεις με τη φαντασία των χρηστών για άλλη μία φορά να οργιάζει.

Φυσικά, εκατοντάδες ήταν και τα σχόλια στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook. Για την ακρίβεια, η ανάρτηση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετρά ήδη πάνω από 2.000 σχόλια.

Στις 29 Ιούνη, μετά την εκλογική ήττα, πήρα μια δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση.Αποφάσισα να παραμερίσω για να…

Posted by Alexis Tsipras on Thursday, February 22, 2024

«Πολύτιμέ μας» γράφει ένας χρήστης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ άλλος σχολιάζει: «Πολύ καθυστερημένη παρέμβαση και χωρίς καμία ουσία. Κρίμα, είναι αργά για δάκρυα».