Στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, που θα πραγματοποιηθεί την τρέχουσα εβδομάδα, με θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;» εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τη Δευτέρα 12/2, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος θα δώσει το παρών.

Για την αναστάτωση που προκάλεσε η εν λόγω εκδήλωση μίλησε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο ίδιος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

«Δεν καταλαβαίνω, γιατί προκάλεσε την αναταραχή αυτήν. Είναι μια εκδήλωση, που την κάνει μια εφημερίδα, καλεί συγκεκριμένους ομιλητές και πάμε εκεί πέρα και λέμε, εγώ τουλάχιστον, τη θέση του κόμματός μου. Τόσο απλά. Τα διάφορα σενάρια περί διαφόρων θεωριών συνομωσίας φαντασιακού ή οτιδήποτε άλλο δε με αφορούν» υπογράμμισε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Σημαίνει: ποια πολιτική και ποιος φορέας, που θα την εκφράσει, μπορεί να παρουσιάσει αντιπρόταση διακυβέρνησης. Εγώ λέω ότι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. 

«Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να διεκδικούμε να έχουμε βήμα, να διατυπώνουμε τις θέσεις και τις στρατηγικές του κόμματός μας. Εγώ θα το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν είναι προσωποκεντρικό, αφορά την πολιτική και τη στρατηγική» σημείωσε, κλείνοντας.