Κατά του Στέφανου Κασσελάκη στράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/1) μέσω συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «έχει πάρει άλλο δρόμο» και του ευχήθηκε «καλό του ταξίδι».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε αργά το βράδυ στην ΕΡΤΝΕWS για όλα τα θέματα της πολιτικής συγκυρίας, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι η χώρα πρέπει να έχει ένα πολιτικό σύστημα με σταθερή και ισχυρή κεντροαριστερά και κεντροδεξιά, ώστε να υπάρχει πολιτική σταθερότητα», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αντιμετώπισα με ευγένεια τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είχε ανάλογη συμπεριφορά. Του απάντησα με ανάλογο ύφος. Ο κ. Κασσελάκης έχει πάρει άλλο δρόμο. Καλό του ταξίδι!», υπογράμμισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Σχολίασε αιχμηρά την πρόταση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθεί στον Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

«Τα κόμματα δεν είναι βαλιτσάκια, έχουν αρχές και ιστορική διαδρομή», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι», όπως εξήγησε ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Κοινοβούλιο, «το κόμμα που ανήκει στη συγκεκριμένη πολιτική οικογένεια».