Με μια ανάρτηση στο Χ, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τη γνώμη του για το έγκλημα που έγινε στην Αράχωβα, όπου ένα σκυλί κακοποιήθηκε βάναυσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τις Αρχές, ενώ οι ποινές που αντιμετωπίζει είναι 10 χρόνια φυλάκισης και 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στην πλατφόρμα του Χ: «Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχοβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές, για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης, η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

Το χρονικό του εγκλήματος

Την Παρασκευή (01/12) έγινε γνωστό πως ένα σκυλί κακοποιήθηκε βάναυσα στην περιοχή της Αράχωβας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χάσκι φαίνεται να βγήκε έξω από το σπίτι του στην Αράχωβα και να έπεσε στα χέρια κάποιου διεστραμμένου, που, όπως φαίνεται, βίασε το ζώο με αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα αρκετές φορές.

Λίγο μετά το άτυχο ζώο φαίνεται να ξέφυγε και έφτασε ως το σπίτι του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήγε το άτυχο χάσκι στην κτηνίατρο, η οποία εμβρόντητη ανακάλυψε ότι το ζώο είχε βιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο και αυτό προκάλεσε τον θάνατό του.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε κατεπείγουσα έρευνα, ενώ οι Αρχές ψάχνουν μανιωδώς τον δράστη.