Με συνεδριάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ανακοίνωση της συγκρότησης της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 αποχωρησάντων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης και η ηγετική του ομάδα.

Σήμερα, Τετάρτη 29/11, στις 15:30 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, η οποία μετά την αποχώρηση και των στελεχών των «6+6» από τα 42 έπεσε στα 24 μέλη. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφέρει και στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ότι το όργανο πλέον θα συνέρχεται συχνά, καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο του «Πολιτικού Κέντρου» που ήθελε να δημιουργήσει.

Η Πολιτική Γραμματεία αποτελείται πλέον από τους: Στέφανο Κασσελάκη, Ράνια Σβίγκου, Γιώργο Βασιλειάδη, Παναγιώτα Αράπη – Μπελώνη, Όλγα Γεροβασίλη, Ρένα Δούρου, Μάγκυ Δούση, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Ζωή Καρκούλια, Μαρία Κουβέλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη, Γιάννη Ραγκούση, Πάνο Ρήγα, Νίκο Σκορίνη, Ελένη Συμεωνίδου, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Διονύση Τεμπονέρα, Θεοδώρα Τζάκρη, Αλέκο Φλαμπουράρη και Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο.

Την Πέμπτη 30/11, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά με τη νέα μειωμένη της σύνθεση (36 βουλευτές) και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής. Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.