Μια νέα δημοσίευση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fcaebook ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σχετικά με το νέο περιστατικό ομοφοβικής επίθεσης που δέχτηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, από τον Γιώργο Αυτιά. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την απομάκρυνση του δημοσιογράφου από την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Από μεριάς του, ο Αχιλλέας Μπέος με τη νέα του ανάρτηση σχολίασε την κίνηση αυτή του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ έκανε λόγο για «Αριστερούς της πλάκας, οι οποίοι μετατρέπουν την πολιτική ορθότητα σε εργαλείο φίμωσης για την πλειονότητα».

Διαβάστε την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

Τελικά αυτή η λεγόμενη πολιτική ορθότητα (αλήθεια ποιος και πως ορίζει το ορθόν ή μη;) στα χέρια των Αριστερών της…

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Monday, October 16, 2023

«Τελικά αυτή η λεγόμενη πολιτική ορθότητα (αλήθεια ποιος και πως ορίζει το ορθόν ή μη;) στα χέρια των Αριστερών της πλάκας, όπως αυτοί στην Ελλάδα, τείνει να μετατραπεί σε ένα εργαλείο φίμωσης για την πλειονότητα και επιβολής των μειοψηφιών στην κοινωνία.

Τα νέα κρούσματα με τον περίφημο Κασσελάκη και τη φίμωση δημοσιογράφων, των οποίων μάλιστα – ο δημοκράτης – ζήτησε και την απόλυση, γιατί δήθεν έθιξαν τις «ευαισθησίες» του, δίνουν και το μέτρο του προβλήματος, που εξελίσσεται σε πρόβλημα της Δημοκρατίας αφού καταργείται πλέον η υπέρτατη αρχή της Ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

Και καθώς, όπως ελέχθη, αν θέλεις να εκφυλίσεις μια ιδέα ή ένα θεσμό δώσε τον στους Έλληνες να τον εφαρμόσουν, ας σοβαρευτούμε λίγο σε αυτό τον τόπο. Άλλα είναι τα ιερά και τα όσια, που οφείλουμε να προστατεύουμε, και όχι οι «ευαισθησίες» των διαφόρων Κασσελάκηδων και Τάιλερ…».