Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της Λίανας Κανέλλη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον Ant1. Οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέβασαν αρκετές φορές τους τόνους μεταξύ τους.

Η αρχή έγινε όταν η Λιάνα Κανέλλη πήρε το λόγο για να σχολιάσει την «πηγή» των ψηφοφόρων του ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την προτροπή του κόμματος να ψηφίσουν «λευκό» ή «άκυρο» στον δεύτερο γύρο.

«Μα στρώνουν το χαλί στη δεξιά», παρενέβη η κ. Γιαννακοπούλου. «Θα με αφήσεις να μιλήσω. Πάω να μιλήσω και μιλάς από κάτι. Αν έχεις κάτι να μου πεις, πες το μου», είπε η κ. Κανέλλή για να της απαντήσει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Σας λέω λοιπόν ότι στρώνετε ξεκάθαρα το χαλί στη Νέα Δημοκρατία, με την απόφασή σας, στον δεύτερο γύρο να ρίξετε ή άκυρο ή λευκό». «Πρόσεξε μην σκοντάψεις στο χαλί. Αν μιλάς πολιτικά μην μιλάς για τα χαλιά, γιατί τα χαλιά χρειάζονται και καθάρισμα», ανταπάντησε η κ. Κανέλλη.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, οι δύο τους ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να κατηγορεί το ΚΚΕ για «συνωμοσία» σχετικά με τη στάση του στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, και τη Λιάνα Κανέλλη να της απαντάει: «Κούνα μου και το δάχτυλο. Οι μισοί προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ χριστιανή μου».

Λίγο αργότερα, η κ. Γιαννακοπούλου είπε πως «όλοι ασχολούνται και χτυπάνε το ΠΑΣΟΚ. Κάτι δείχνει αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Σήμερα πραγματικά είστε σε αγαστή σύμπνοια», είπε απευθυνόμενη στη Λιάνα Κανέλλη και τον Μάκη Βορίδη, που επίσης συμμετείχε στο πάνελ. «Έχεις καταντήσει ανέκδοτο με την επαναληπτικότητα αυτού του πράγματος», της απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.