Σε μια σφοδρή κριτική προς τις καταγγελίες του Νάσου Ηλιόπουλου προέβη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για όσα βαραίνουν τον Αχιλλέα Μπέο από το παρελθόν του, και για το εάν πρέπει να γίνει πειθαρχικός έλεγχος στον δήμαρχο Βόλου.

Από πλευράς του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν απάντησε τίποτα στον Νάσο Ηλιόπουλο, επιλέγοντας να παραμείνει σιωπηλός. Στη συνέχεια, ο κ. Ηλιόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter) το επίμαχο βίντεο, γράφοντας: «Κλασική περίπτωση βλάβης».

Αυτή η πρακτική είχε την άμεση κινητοποίηση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος τόνισε στην ανακοίνωσή του στα social media, πως δεν απάντησε σε αυτές τις καταγγελίες του Νάσου Ηλιόπουλου, καθώς αποφάσισε να τον αφήσει «μόνο στο παραλήρημα του». Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε πως ο Αχιλλέας Μπέος «είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός».

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας "ειδήσεις" εκεί που…

Posted by Michalis Chrisochoidis on Monday, October 9, 2023

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας “ειδήσεις” εκεί που δεν υπάρχουν για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του. Χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ρωτήθηκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν μαζί του.

Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντας τον μόνο στο παραλήρημα του. Αυτήν ακριβώς τη “σιωπή” μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα!!! Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο και να αποδοκιμάσει τους εμπνευστές του».

Δείτε όσα έγιναν ανάμεσα στον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: