Είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η εθνική Ρωσίας. Λόγω των πολλών απουσιών χρίστηκε ηγέτης της ομάδας και ανταποκρίνεται στο ρόλο του, αν και δεν έχει την απαιτούμενη συμπαράσταση. Ο Αλεξέι Σβεντ μίλησε στο sport-fm.gr και έστειλε το μήνυμα πως η ήττα της ομάδας του από την Ιταλία δεν σημαίνει τίποτα.

«Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, από τις καλύτερες στη διοργάνωση. Είναι το φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μπούμε για να χάσουμε. Ξέρουμε πόσο εύκολα κέρδισε τη Σουηδία, όπως και ότι εμείς χάσαμε μάλλον εύκολα από την Ιταλία. Όμως ό,τι έγινε στην πρεμιέρα ανήκει στο παρελθόν. Θέλουμε και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε την Πέμπτη. Δεν είναι για μας ένα χαμένο παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη νίκη», δήλωσε ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς.

Πάντως για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας. «Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν οι αντίπαλοι. Αν παίξουμε εμείς τόσο άσχημα όσο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ιταλία, μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε. Αν είμαστε τόσο παθιασμένοι κι ανταγωνιστικοί όσο στο δεύτερο μέρος και ειδικά στην τέταρτη περίοδο, έχουμε πιθανότητες. Θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Ιταλία. Αν δεν το κάνουμε, μετά δύσκολα υπάρχει επιστροφή».

Ο άλλοτε άσος της ΤΣΣΚΑ αντλεί αισιοδοξία και από τα άλλα απρόσμενα αποτελέσματα μέχρι τώρα στη διοργάνωση. «Έχουμε δει ότι καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες και να χάσουν από τους πάντες. Η ήττα μας από την Ιταλία δεν είναι καταδικαστική, αρκεί να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τα ματς που χρειαζόμαστε. Ο αγώνας με την Ελλάδα μπορεί να γίνει για μας μια καλή αρχή», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr