Το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι έπλεξε ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε επίσης πως περίμενε ότι ο συμπατριώτης του θα σκόραρε στο παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα επίθετο για να τον χαρακτηρίσω, θα έλεγα εξωπραγματικός. Είναι η στιγμή που μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και από ένας καλός ποδοσφαιριστής να γίνεις ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης» τόνισε ενθουσιασμένος ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε ότι περιμένει να δει πράγματα από αυτόν και στον τελικό απέναντι στην Ισπανία:

«Περιμένω να πάρει την ομάδα στους ώμους του και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ισπανία. Είναι η μεγάλη στιγμή για αυτόν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πεποίθησή του πως ο Μπαλοτέλι θα πετύχαινε γκολ στον ημιτελικό.

«Ήμουν απόλυτα σίγουρος πως ο Μάριο θα σκοράρει δύο γκολ. Το ένιωθα. Πίστευα πως είναι η δική του νύχτα και πως θα έκανε την διαφορά. Μετά την επίτευξη του δευτέρου γκολ ήμουν σίγουρος πως θα πετύχει και άλλο» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πανηγυρισμό του μετά το δεύτερο γκολ, αφού το γεγονός πως έβγαλε την φανέλα του, του κόστισε μία κίτρινη κάρτα.

«Ήταν ντροπή αυτό που έκανε βγάζοντας την φανέλα. Δεν έπρεπε να χρεωθεί με κίτρινη κάρτα για αυτόν τον λόγο».

Πηγή: Sport-fm.gr