Ο Φάμπιο Καπέλο μπορεί να οδήγησε την Αγγλία στην τελική φάση του Euro, η απομάκρυνσή του, όμως, από τον πάγκο των «λιονταριών», τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει παρακολουθήσει τα παιχνίδια και δεν έχει ξεχωρίσει τις ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Μιλώντας από την Μπογκοτά, όπου βρίσκεται για φιλανθρωπικό αγώνα του ιδρύματος «Λέο Μέσι», ο Φάμπιο Καπέλο έδωσε τη δική του άποψη για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Euro.

«Η Γερμανία έχει το μαχητικό πνεύμα που πάντα τη διακρίνει. Είναι μια συμπαγής ομάδα που δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Η Ισπανία, από την άλλη, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Βλέπω αυτές τις ομάδες να παίζουν στον τελικό.»

Για την Ιταλία και την Αγγλία, ο Καπέλο δεν έκανε καμιά κριτική. Περιορίστηκε, μόνο να πει πως τους παρακολουθεί με ενδιαφέρον και τους ευχήθηκε τα καλύτερα. «Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Στην Αγγλία έζησα και δούλεψα τα τελευταία χρόνια. Και για τους δύο έχω δυνατά συναισθήματα», δήλωσε, χωρίς να προχωρήσει σε προγνωστικά.

Πηγή: sport-fm.gr