Με μια προπόνηση ωριαίας διάρκειας συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της εθνικής ομάδας, ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία. Το ενδιαφέρον, πλέον, εστιάζεται στον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη, με τον Φερνάντο Σάντος να έχει πάντως εναλλακτικές λύσεις.

Σήμερα, ο Πορτογάλος τεχνικός της εθνικής χρησιμοποίησε στη θέση του «κάπτεν» τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε εναντίον της Ρωσίας και έπεισε τον Φερνάντο Σάντος για την αγωνιστική ετοιμότητά του. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν ο παρτενέρ του Μανιάτη στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ μπροστά τους έπαιξε ο Κατσουράνης, που συμπλήρωσε την τριάδα των χαφ.

Λύσεις, πάντως, υπάρχουν για τον κ. Σάντος, αφού στη συγκεκριμένη θέση θα μπορούσαν να παίξουν τόσο ο Φωτάκης, όσο και οι Φορτούνης, Νίνης που τα καταφέρνουν εξίσου καλά στον άξονα. Στα της προπόνησης, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας εστίασε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Το ευχάριστο γι΄ αυτόν είναι πως, πλέον, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές (πλην φυσικά του Αβραάμ Παπαδόπουλου), αφού και ο Χαλκιάς επανήλθε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.