Την άποψη ότι η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ολλανδίας θεωρεί ότι οι Ίβηρες είναι ομάδα συνόλου και θα πρέπει οι «οράνιε» να προσπαθήσουν πολύ στο μεταξύ τους αγώνα, ώστε να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012.

«Η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο. Η απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει στη διοργάνωση και ελπίζουμε να παραμείνει αυτό και μετά το μεταξύ μας αγώνα».

«Εάν κοιτάξουμε τι έχουμε καταφέρει στη διάρκεια της χρονιάς νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πολύ σημαντικός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπούμε στο παιχνίδι. Αν σκοράρουμε νωρίς, όλα είναι πιθανά», τόνισε ο 28χρονος άσος και συνέχισε:

«Τα πράγματα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί είναι πολύ δύσκολα για εμάς, αλλά όχι ακατόρθωτα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι».

Η εθνική Ολλανδίας πριν ξεκινήσει η διοργάνωση λογιζόταν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, αλλά μετά από δύο παιχνίδια παραμένει χωρίς βαθμό και είναι πολύ πιθανό πλέον να αποχαιρετήσει πρόωρα το τουρνουά.

«Κανείς δεν περίμενε ότι μετά από δυο παιχνίδια δε θα είχαμε ούτε ένα βαθμό. Ήταν εντελώς απρόσμενο για εμάς. Μετά τον πρώτο αγώνα με τη Δανία άλλαξε η ψυχολογία όλων, διότι κανείς δεν κατάλαβε πως χάσαμε».

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση των φιλάθλων, ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν το τουρνουά και τώρα είναι πιθανό να μείνουμε εκτός από τον πρώτο γύρο», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ και απάντησε σε σχόλια που θέλουν τους παίκτες των «οράνιε» να βάζουν το «εγώ» τους πάνω από την ομάδα:

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια και δεν υπάρχει κρίση. Θέλουμε όλοι να κερδίζουμε και είναι λογικό να υπάρχουν τώρα σκεπτικά πρόσωπα. Είμαστε όμως επαγγελματίες και σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα σκοράρουμε για να επικρατήσουμε της Πορτογαλίας».

Υπενθυμίζεται πως η Ολλανδία στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Euro, χρειάζεται νίκη επί των Πορτογάλων με δυο γκολ διαφορά και ταυτόχρονα επικράτηση των Γερμανών επί των Δανών, για να περάσει ως δεύτερη στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πηγή: sport-fm.gr