Τι κι αν οι ατυχίες με τους τραυματισμούς διαδέχονται η μία την άλλη στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας. Τι κι αν το κλίμα έχει διαταραχτεί, μετά την κλήση του νεαρού Μάρτιν Κέλι στη θέση του τραυματία Γκάρι Κέιχιλ, αντί για τον πολύπειρο Ρίο Φέρντιναντ και τις αντιδράσεις του τελευταίου.

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Ρόι Χότζον δεν πτοείται και τόνισε με δηλώσεις του ότι θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας στο Ντόνετσκ απέναντι στη Γαλλία.

Το γεγονός, βέβαια, ότι οι «τρικολόρ» παραμένουν για 21 παιχνίδια αήττητοι, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τον Άγγλο τεχνικό: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να νικήσουμε τη Γαλλία, όταν μια ομάδα δεν έχει γνωρίσει την ήττα για 21 αγώνες, προφανώς έχει πετύχει κάτι σημαντικό», επισήμανε.

Ο Χότζον στη συνέχεια επέλεξε να κρατήσει… χαμηλά τη μπάλα: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα μπούμε σε αυτό το ματς ως φαβορί, αφού ένας από τους παίκτες-κλειδιά για μας, ο Ρούνεϊ, θα λείψει από τους δύο πρώτους αγώνες ενώ έχουμε χάσει και άλλα σημαντικά στελέχη λόγω τραυματισμών» για να προσθέσει πως «υποσχόμαστε, όμως, ότι θα δώσουμε ένα καλό παιχνίδι και με λίγη τύχη ίσως καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Ίσως η τακτική των μετριοπαθών δηλώσεων από πλευράς Χότζον να αποβεί καλύτερη για τα «λιοντάρια» σε αυτή τη διοργάνωση, αφού οι… υψηλές προσδοκίες των προηγούμενων ετών ακολουθούνταν συνήθως από ηχηρά χαστούκια και απογοητευτικούς αποκλεισμούς…

Πηγή: sport-fm.gr