Σε απολογητικό ύφος για το κόμμα «που φορτώθηκε όλες τις αμαρτίεςτου πολιτικου συστήματος στην πλάτη του», αλλά και με σαφείς αιχμές εναντίον τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά απηύθυνε κάλεσμα στο εκλογικό σώμα να «επιστρέψει στο σπίτι του, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και υπερβαίνοντας την οργή και την αγανάκτηση που φέρνουν την παραίτηση».

«Οι πολίτες καλούνται να υπερβούν το φόβο που γεννά η ανασφάλεια, να υπερβούν την οργή και την αγανάκτηση, που φέρνουν την απογοήτευση και την παραίτηση» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

«Οι πολίτες καλούνται να υπερβούν την τεχνητή πόλωση και το διχασμό.

Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο φορτώθηκε στις πλάτες του όλες τις «αμαρτίες» του πολιτικού συστήματος, ανέλαβε και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Το απέδειξε και το αποδεικνύει στην πράξη ότι διδάχθηκε και διδάσκεται από τα λάθη του.

Όμως, το ΠΑΣΟΚ, είναι η παράταξη που φέρει το ιστορικό φορτίο των μεγάλων προοδευτικών αλλαγών στη χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ, είναι η πολιτική δύναμη που, στις πιο δύσκολες στιγμές, ανέλαβε την ευθύνη και το κόστος να κρατήσει την Ελλάδα όρθια.

Κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια, για να μπορούμε σήμερα να διαπραγματευόμαστε και να συζητάμε την αναθεώρηση των δυσμενών όρων της σύμβασης και την απρόσκοπτη συνέχιση της χρηματοδότησης.

Η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία εντός του ευρώ, χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ενότητα, για να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, τώρα που η Ευρώπη αλλάζει.

Η χώρα, στις 18 Ιουνίου, χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ευθύνης. Και αυτή την κυβέρνηση, την εγγυάται ένα ισχυρό εκλογικά ΠΑΣΟΚ.

Ούτε μια ψήφος από το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πάει χαμένη πουθενά και σε κανέναν.

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ναι στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ναι στην αλλαγή των αρνητικών όρων της σύμβασης, ναι στην παράταση του χρόνου προσαρμογής, ναι στις αλλαγές στο κράτος και στο παραγωγικό μοντέλο.

Με την ψήφο σας, πείτε όχι στην οργή, όχι στο φόβο, ναι στην ελπίδα και όχι στις ψευδαισθήσεις που διαψεύδονται μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Σας καλούμε να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ.

Σας καλούμε να επιστρέψετε στο σπίτι σας».