Παράταση λίγων ημερών για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία ημέρα επικύρωσής τους από τον Άρειο Πάγο είναι η Τετάρτη.

Με βάση αυτό το δεδομένο οι ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται την Τρίτη, σε καμία περίπτωση πάντως σήμερα, καθώς Ευαγ. Βενιζέλος και Φώφη Γεννηματά βρίσκονται ήδη στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο για την περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ξεκινά από την Κρήτη και συνεχίζει με Λαμία, Κοζάνη και Ιωάννινα ως την Κυριακή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά, αλλά από εκεί και μετά δεν υπάρχουν βεβαιότητες.

Μεγάλο βάρος ο Ευαγ. Βενιζέλος θα δώσει στην πρώτη θέση που παραδοσιακά έχει και θσχθυρό συμβολισμό αλλά και στην τρίτη η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι και εκλόγιμη.

Για την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θεωρείται βέβαιο ότι θα επιλεγεί νέο πρόσωπο, το οποίο και κατά πάσα πιθανότητα έχει βρεθεί.