Το οπτικοακουστικό φεστιβάλ μουσικής και σύγχρονης τέχνης της Β. Ελλάδας «Reworks Festival 2010», θα παρουσιάσει Pop, electronica, alternative, techno, house, funk, soul, disco, freestyle, hip hop, ambient, IDM και electro εκτενώς μέσα από dj sets και live εμφανίσεις, εγκαταστάσεις, visuals και εκθέσεις, συνθέτοντας το μουσικο-εικαστικό παζλ του φετινού Reworks. Μεγάλοι καλλιτέχνες που μεσουρανούν στην παγκόσμια μουσική σκηνή αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, βρίσκουν έδαφος και παρουσιάζουν την δουλειά τους στις 5 διαφορετικές σκηνές του Reworks, παρουσιάζοντας καινοτόμα projects.

Το μήνυμα – μότο του Reworks για τη φετινή χρονιά, είναι ότι « Η μουσική είναι για όλους» και μπορούμε πια να πούμε με σιγουριά πως το Reworks είναι ένα φεστιβάλ για…ΟΛΟΥΣ!. Γιατί όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στην μουσική και την τέχνη και όλοι θα πρέπει να έχουμε δικαίωμα σε αυτές.

Το Reworks Festival συγκαταλέγεται φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα τον Δημητρίων.
Σημειώνεται ότι, Ο έγκυρος Βρετανο- Γερμανικός μουσικός οδηγός RA το κατέταξε στην 7η καλύτερη θέση των φεστιβάλ του κόσμου για το Σεπτέμβρη του 2010 ενώ ψηφίστηκε και ως το 3ο καλύτερο γεγονός των Βαλκανίων στα SEEME Awards.

Πολυχώρος Βίλκα, Ανδρέου Γεωργίου 21 (Σφαγεία), Τηλ: +30-2310-556657
Εισιτήριο Σαββάτου: 26 ευρώ