Το Φεστιβάλ Οβριοκάστρου Κερατέας που ξεκίνησε την Πέμπτη 29, κλείνει αύριο την Κυριακή 1 Αυγούστου. Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Οβριοκάστρου Κερατέας με κεντρικό σύνθημα «ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ» και την αφιλοκερδή συμμετοχή 100 και πλέον καλλιτεχνών επαγγελματιών, ερασιτεχνών και άλλων, σε μια τετραήμερη γιορτή που καθιερώθηκε πλέον και είναι στις καρδιές όλων των κατοίκων της περιοχής.

Στις 31/7 θα εμφανιστεί η παιδική χορωδία της Κερατέας και το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κερατέας «Θέσπις» που θα ανεβάσει το οικολογικό έργο του Αλεσάντρο Κασόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πετρινόλη. Θα ακολουθήσουν τα χορευτικά συγκροτήματα από το Λύκειο Ελληνίδων Κερατέας και τον Λαογραφικό Όμιλο Απόλλων.

Η βραδιά θα κλείσει με τη μεγάλη συναυλία «Όλοι μαζί με μια κιθάρα στο Οβριόκαστρο» στην οποία συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο Μύρωνας Στρατής, η Νατάσα Μποφίλιου, η Βασιλική Καρακώστα, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Λεωνίδας Μαυριδάκης, Νίκος Ξύδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Νάντια Μπουλέ, Νίκος Ζουρνής, Αλέξανδρος Εμμανουλίδης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος κ.α.

Πληροφορίες: Δεύτερο Φεστιβάλ Οβριοκάστρου, στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου Κερατέας, από τις 29/7-1/8, ώρα έναρξης: 20:00, είσοδος ελεύθερη.