Η Yamaha στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε ένα νέο, απολαυστικό βίντεο, διάρκειας 11 λεπτών για την ΥZF-R1M, στο οποίο, γίνεται αναλυτική παρουσίαση όλων των δυνατών σημείων της μοτοσικλέτας, με τη βοήθεια 3D animation.

Παρουσιαστής στο βίντεο είναι ο Josh Hayes, 4 φορές πρωταθλητής AMA Superbikes. Δείτε την ανάλυση όλων των υπό-συστημάτων του ηλεκτρονικού οπλοστασίου της YZF-R1M, και θα καταλάβετε γιατί η Yamaha λέει πως πρόκειται για ό,τι πιο κοντινό σε MotoGP μοτοσικλέτα!

Σύστημα launch control, για τέλειες εκκινήσεις, Variable Traction Control, Slide Control, Lift Control, Yamaha Ride Control System, διαφορετικοί χάρτες ανάφλεξης, γυροσκόπια, επιταχυνσιόμετρα, Shifter και δε συμμαζεύεται!

Και φυσικά ένα κάρο ακόμη τεχνολογικά καλούδια και λαχταριστές λεπτομέρειες σε πλαίσιο και μοτοσικλέτα, όπως ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins με αυτόματο ή manual mode, τηλεμετρία την οποία ελέγχει ο αναβάτης από το smartphone του, πανάλαφρες ζάντες μαγνησίου, υποπλαίσιο μαγνησίου, κορυφαία ακτινικά φρένα, Carbon φέρινγκ, TFT οθόνη οργάνων με Street ή Track Mode, LED φώτα, ρεζερβουάρ αλουμινίου, γυαλισμένο ψαλίδι, και φυσικά 200 άλογα από το νέο μοτέρ!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες…

Πηγή: mototriti.gr