Ο πολυπληθέστερος αγώνας του 2012 είχε γίνει στα Γιαννιτσά όπου όλοι μιλούσαν για την «Άνοδο των… μυρίων». Το 2013 οι «μύριοι» (αθλητές, σύλλογοι, ομάδες) θα εμφανιστούν και πάλι, έτοιμοι για όλα στα Γιαννιτσά όπου ο τοπικός σύλλογος, ο όμιλος φίλων μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου, το 2ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross.

Η γνωστή και καταξιωμένη πίστα motocross στην Πέλλα, βελτιωμένη και συντηρημένη από τον ΟΦΜΓ, θα φιλοξενήσει αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες.

Tον αγώνα αναμένουν όλοι, ιδιαίτερα όμως οι θεατές της Μακεδονίας που θα συρρεύσουν για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των πολλών, νεαρών και μη, αθλητών. Τουρατζίδης, Γεωργαντάς, Καναβάς, Κουτσάκης, Κιουτσούκωστας, Καρασακαλίδης, Ράδος και πολλοί άλλοι θα παλέψουν για την νίκη.

Οδηγίες πρόσβασης στην πίστα:

Ερχόμενοι από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, φτάνετε στα Γιαννιτσά και ακολουθείτε τις σχετικές πινακίδες που αναγράφουν «ΜΧ». Το ίδιο και για όσους έρχονται από Θεσσαλονίκη. Η πίστα βρίσκεται στην έξοδο της πόλης των Γιαννιτσών στο δρόμο προς Αξό.

Γεωγραφικές συντεταγμένες αρχής οδού πρόσβασης: 40 47’28’’ – 22 23’ 43’’

Ο Ο.Φ.Μ.Γιαννιτσών, ο δήμος Πέλλας και η αθλητική ΜΟΤΟΕ υποστηρίζουν τον αγώνα και με τα φτερά του Red Bull, υπόσχονται ένα ακόμα συναρπαστικό αγώνα στην καταξιωμένη πίστα της πόλης.

Δείτε το βίντεο-πρόσκληση του αγώνα…