Οι αγώνες ταχύτητας στο χιόνι με δίτροχο μόνο συμβατικοί δεν είναι, κι έτσι δεν είναι καθόλου παράξενο να επιστρατεύουν οι συμμετέχοντες τουλάχιστον ανορθόδοξες μεθόδους.

Καλωσορίσατε λοιπόν σε αυτό το supercharged τρίτροχο Ducati που βγήκε από το custom γκαράζ Balamutti Workshop στην Αγία Πετρούπολη.

Το μηχανάκι κατασκευάστηκε για να πάρει μέρος στο παγωμένο ράλι Baikal Mile του 2020 και έχει ως έμπνευση τα Z-74 Speeders του Star Wars!

Κάθε τροχός έχει τη δική του ανεξάρτητη ανάρτηση, αλλά και λάστιχα υψηλών επιδόσεων στον πάγο.

Αν εξαιρέσεις βέβαια το πλαίσιο και τον L-Twin κινητήρα του 1,1 λίτρου της Ducati, τίποτα δεν έμεινε ίδιο στο Hypermotard.

Η Balamutti σκέφτηκε δημιουργικά και ανακατασκεύασε από την αρχή τη μηχανή, μεταμορφώνοντάς τη σε Yondu, όπως τη λέει.

Meet this Yondu?The craziest custom bike from @Balamutti studio??? Already now he is going to the race on the ice of Lake Baikal "Baikal Mile"?Would you ride it?? More of our works, more stories and information in our Instagram. We will be glad if you are subscribed?……………#balamutti #custom #custommotorcycle #instamoto #instabikers #ducatistagram #ducatigram #ducatista #sick #sickshot #ducatisti #turbo #ducatiturbo #dope #2wheels #2wheelslovers #bike #biker #ducatilife #customwheels #badass #desmo #bikeporn #stunning #desmo #doc #meccanica #hypermotard #monster #crezysuperbikes

Δημοσιεύτηκε από Balamutti στις Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Είναι αναμφίβολα ένα παράξενο μηχανάκι, είναι όμως αγωνιστικό μηχανάκι ειδικού σκοπού. Και έχει να τα βάλει με τις αφιλόξενες συνθήκες της παγωμένης ρωσικής λίμνης…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.